Најновије

РАТ СЛОБИНИХ НАСЛЕДНИКА! МАРИЈА И МАРКО МИЛОШЕВИЋ У ЗАВАДИ: Прекинули готово сваки контакт, а ево када је пукло

Наследници покојног председника СРЈ нису у најбољим односима и слабо комуницирају, а о важним породичним питањима већ дуго доносе различите одлуке.

Милошевићи (Фото: Јутјуб)

Марко и Марија Милошевић, деца Слободана Милошевића, бившег председника СРЈ, и Мире Марковић, нису у најбољи односима и слабо комуницирају, сазнаје Курир од њихових породичних пријатеља.

Да су наследници Милошевића разједињени по важним питањима, види се већ неко време, а последња у низу одлука коју је Марија повукла мимо брата тиче се отказивања пуномоћја адвокату Зденку Томановићу у поступку поводом отмице Слободана Милошевића, док је Марко Милошевић, с друге стране, оставио Томановића да га заступа. Марија и Марко Милошевић имали су сукоб и због кремације и места где ће бити положена урна њихове мајке.

- Марко и Марија Милошевић слабо комуницирају, нису нарочито блиски и слабо се чују. Марија је осветољубива и искључива, а Марко није. Потпуно су различити - наводи извор Курира близак породици Милошевић и додаје: - Марија је увек више волела Слобу, док је за Миру говорила да је партизанка. С друге стране, Марко је био посебно близак са мајком, био је јако везан за њу.

Прва пукотина у односу брата и сестре, коју је јавност добила малтене на тацни, био је раскол по питању тога да ли ће њихова мајка бити кремирана и где ће бити положени њени остаци. И док је Марија била против кремације и да пепео буде донет у Пожаревац, Марко је инсистирао на томе. На крају, урађено је онако како је Марко предложио - Марковићева је кремирана у Русији, а урна с пепелом је положена поред гроба Слободана Милошевића.

Отад о деци Милошевића није било много вести, док се пре два дана адвокатска канцеларија „Томановић“ није огласила саопштењем због обуставе кривичног поступка против бившег управника Окружног затвора у Београду Драгише Блануше (због отмице Милошевића из Централног затвора и испоруке Трибуналу). У саопштењу се, између осталог, наводи да је Марија Милошевић Томановићу отказала пуномоћје, али да је још увек заступник њеног брата Марка Милошевића.

Маријин адвокат

Драгољуб Томашевић, адвокат Марије Милошевић, у другом поступку, каже у разговору за Курир да ћерка бившег председника СРЈ још увек није одлучила коме ће дати пуномоћје у случају против Блануше, те да у том конкретном случају још увек нема адвоката. На питање да ли су се Марко и Марија чули, јер је она отказала пуномоћје Томановићу, а Марко није, Томашевић је рекао: - Не знам. То је њихова приватна ствар.

Прочитајте ОВДЕ    тајну снајпера којим је убијен Ђинђић.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА