Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО) РУСКИ СПЕЦИЈАЛЦИ ТАМАНЕ ТЕРОРИСТЕ: Убијена пошаст Ингушетије!

Код убијеног је пронађено ватрено оружје, муниција и нешто хране. Бандит је погинуо у ватреном окршају са специјалним јединицама ФСБ-а које су детектовале његово присуство и организовале заседу у циљу лишавања слободе.

Руски ФСБ (Фото: РИА)

У специјалној операцији јединица ФСБ убијен је један припадник незаконитих оружаних формација које делују на простору Кавказа. Заседа је организована у ширем рејону насељеног места Алкун, које се налази у Републици Ингушетији. Убијени терориста је родом из суседног Дагестана.

Специјалне јединице ФСБ-а су организовале заседу на правцу где се очекивало кретање овог бандита. Приликом његовог наиласка специјалци су га позвали лице да се преда. Међутим, том приликом је лице покушало да пружи отпор употребом ватреног оружја. Специјалце јединице су брзо реаговале и погодиле циљ великим бројем метака, после чега је он неутралисан.

Према речима људи који живе у овом крају ради се о лицу које им није познато. Леш су преузеле надлежне службе које ће утврдити његов тачан идентитет. Лице код себе није имало лична документа. Претпоставка је да се ради о особи која је из Дагестана.

ФСБ

Убијени терориста (Фото: t.me/directorate4)

Код убијеног је пронађено ватрено оружје, муниција и нешто хране. Бандит је погинуо у ватреном окршају са специјалним јединицама ФСБ-а које су детектовале његово присуство и организовале заседу за његово хапшњење.

У току је акција претреса ширег терена за његовим потенцијалним саучесницима. На целом подручју су примећене веће снаге спецназа са оклопним возилима, као и патроле саобраћајне полиције које појачано контролишу саобраћај. 

После окончања специјалне операција безбедносна ситуација у овом делу Ингушетије се оцењује као стабилна.

Како су се џихадисти провели у Саракибу прочитајте ОВДЕ!

Извор: bog-rata.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА