Најновије

МЕДОЈЕВИЋ ЗАПУШИО УСТА МИЛОГОРЦИМА: Ове наше најцрње комуњаре мутиране у мафијаше не могу да схвате да литије враћају Црну Гору на почетак

Jедан од лидера Демократског фронта Небојша Медојевић одговорио је премијеру Црне Горе Душку Марковићу, који је рекао да се "повампирују политике крвавих 90-тих година прошлог века".

Небојша Медојевић (Фото: Јутјуб)

Марковић је реагујући на изјаву српског патријарха Иринеја да се плаши да не дође до физичких обрачуна у Црној Гори, рекао да је Црна Гора секуларна, грађанска и вишенационална држава и поручио да "не чепрка по црногорским вредностима и њеном потенцијалу".

Медојевић се потом огласио на друштвеним мрежама.

“Ове наше најцрње комуњаре мутиране у мафијаше не могу да схвате да литије овај православни народ не враћају у 90-те, него га враћају у време Ивана Црнојевића и настанка Црне Горе”, рекао је Медојевић и наставио:

“Током ових 30 година владавине овог режима залутали смо у катакомбама транзиције. Уместо демократије, правне државе, тржишне привреде и владавине права ми смо се нашли у приватној држави у власти мафије. Литије нас враћају на почетак, да би наставили правим путем”.

Прочитајте ОВДЕ шта је Жељко Чуровић поручио црногорским властима.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА