Најновије

РУСИ ДОБИЛИ ЕЛЕКТРОНСКИ РАТ! Путинови моћни системи направили пакао турским авионима и дроновима у Сирији!

Турске беспилотне летелице, које пружају помоћ џихадистима у рату против Сиријске арапске армије (САА) потпуно су онемогућене на северозападу Сирије.

Руско оружје је моћније од турског (Фото: Јутјуб)

Локални медији наводе да су се турски дронови показали као потпуно бескорисни у војним операцијама на територији зато што је Русија однела победу у електронском рату против непријатеља.

Један војни извор је пренео да су “турски дронови често нападали и бомбардовали подручја у којима није било сиријске војске или којих других важних објеката, што је највероватније последица погрешног рада ГПС система на беспилотним летелицама”.

Такође, наводи се да се овде највероватније ради о томе да су турске летелице пресретнуте, односно да је руски систем хаковао непријатељски дрон и упутио га на погрешну адресу.

“Пре неколико дана турски ловац Ф-16 није могао да сруши сиријски Су-22 зато што су отказале његове команде. Моћни руски системи електронског ратовања искоришћени су против турских авиона, као и против беспилотних летелица. Русија је помогла Сирији и однела је још једну победу над Турском”, навео је овај војни извор.

Прочитајте ОВДЕ како је америчка војска опколила сиријски град.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА