Најновије

КРАЉЕВСКА ПОРОДИЦА УРУЧИЛА ПОМОЋ СРПСКИМ БОЛНИЦАМА: Карађорђевићи донирали преко пола милиона евра!

Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина, изразили су захвалност др. Дагласу Џексону, оснивачу Пројекта Ц.У.Р.Е. за велику помоц́ коју су пружили здравственим радницима и болницама у Србији.

Принцеза Катарина и Принц Александар Карађорђевић (Фото: Јутјуб)

„Желела бих да изразим захвалност др. Дагласу Џексону за његов огроман допринос Фондацији Принцезе Катарине, у пружању подршке лекарима и медицинским сестрама у нашим болницама широм Србије.

Велики је благослов имати таквог доброг пријатеља који помаже Србији “, рекла је Њ. К. В. Принцеза Катарина. Болнице у Србији добиће медицинску помоћ захваљујући др. Дагласу Џексону, Пројекту C.U.R.E. хуманитарној организацији Лифелине Њујорк, и координацијом Фондације Принцезе Катарине, укупне вредности веће од 500.000 евра.

Др Даглас Џексон из Пројекта C.U.R.E. помаже Србији већ дужи низ година, а до сада су послали укупно 13 контејнера санитетског материјала у српске болнице.

У три контејнера медицинске помоћи која ће бити испоручена налази се: 96 електричних болничких кревета за интензивну негу (Striker ICU beds), 3 педиатријска кревета за преглед пацијената, 380 душека за болничке кревете, 30 сталака за инфузију, 2 стерилизатора (Autoclave za suvu sterilizaciju), 5 штапова за ходање, 5 ноћних сточића, 200 штака, 10 штака за децу, 40 ходалица и 315 лопата за лежеће пацијенте. Њ. К. В. Принцеза Катарина захваљује компанији А. Интереуропа и Балкан д.о.о. из Београда због велике помоц́и у царињењу, транспорту и складиштењу ове драгоцене медицинске помоћи.

Русија ускоро добија јединствен у свету примерак легендарног хеликоптера Ми-4!  Више о томе ОВДЕ.

Извор: royalfamily.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА