Најновије

ОРАЛНО ЗАДОВОЉАВАЊЕ ПРЕД КАМЕРАМА: Бивша учесница "Задруге" се дави огромним пенисом (ФОТО/ ВИДЕО 18+)

Бивша учесница ријалитија "Задруга" Анђела Вештица придружила се великом броју оних жена које на друштвеним мрежама зарађују тако што се скидају голе, симулирају с*кс, али имају и мушке госте са којима имају односе, што снимају, а за овај вид забаве добијају онлајн уплате!

Анђела Вештица (Фото: Јутјуб)

Чувена опције "Only fans"  (само за фанове) постала је веома популарна на Твитеру, где морате да платите одређену суму новца како бисте приступили експлицитном садржају. Управо на тај начин зарађује и српска старлета Анђела Вештица.

Судећи по снимцима и фотографијама, Анђела не препушта ништа машти, већ приказује све оно са чим располаже. Док на једном снимку орално задовољава партнера, на другом Вештицу можемо видети како се самозадовољавала дилдом који је уз помоћ вакуума чврсто залепила за плочице, а потом села на њега.

Осим корисника који плаћају 26 долара како би имали месечни приступ свим њеним експлицитним снимцима, за најверније фанове ту су посебне понуде са попустом, па за три месеца чланства треба издвојити 70 долара док би за пола године приступа њеном "Only fans" профилу морали издвојити 110 долара.

Ипак, Анђелу посебно љути што се с*кс снимци које дебело наплаћује појављују у јавности, поводом чега се огласила на својим друштвеним мрежама.

- Морам да се огласим поводом мојих нових снимака и слика са "Only fansа". Дакле, имам право да радим шта пожелим. Ово радим са својим момком који са тим нема никакав проблем. Све гледамо искључиво кроз посао и зараду. Жао ми је тог несрећника који дели садржај јер не знам шта мисли да ће постићи тиме. Ако мој партнер и ја немамо проблем с тим, не знам зашто би неко други имао - поручила је Вештица.

Поред осталих експлицитних садржаја постоји и снимак на коме Анђела свог партнера орално задовољава. 

У изабраним кадровима, старлета се буквално дави великим пенисом свог дечка. Тај снимак можете погледати ОВДЕ.

Станију у тангама погледајтеОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА