Најновије

ОТКРИВЕН АНАБЕЛИН ТАЈНИ ПЛАН: ПОНАШАЊЕ ПРЕМА ЛУНИ ЋЕ СЕ УСКОРО ПРОМЕНИТИ! Сви згрожени, ово је њен следећи корак!

Многе је оставило без текста кад се Анабела јавно одрекла Луне у ријалитију "Задруга", а сада се овим поводом огласила и Гагијева сестра Нађа, која је и те како имала шта да каже о понашању Атијасове.

- Анабела стално прети Луни да ће да је се одрекне, зар је ушла на телевизију то да уради? Била сам у шоку када сам то видела, то је болесно. Али видећете, то ће се променити, Анабела ће опет да патетише за пар дана, да прича како је Луну носила испод срца, све ће ово да заборави - уверена је Нађа Ђогани.

- Као да је Анабела љубоморна на своје дете, на њену младост, каријеру. Луна жели само мир, слогу и родитеље поред себе. Она прва напада Марка сваки пут, какве везе он има са Анабелиним и Луниним односом? Оно мени није нормално, не знам да ли је оно за тугу, за бес, за жаљење... Она је за мене стварно мајка монструм. Ко је њој више крив за све? Луна, Марко или Гаги? Да ли је нормано да мајка ћерки каже да не сме да се љуби са дечком. Девојка има 24 године? Зар једна жена тако да се понаша, да говори детету те ствари, да је болесна, да јој нешто фали, да од малена није добро? Зар треба Луну дечко да брани од мајке? Она је мало је рећи за психијатрију. Онакво понашање као Анабелино сам само на филму видела, па зар то није насиље? Али то ми је већ виђено од ње. Људи је бране да је мајка, није то мајка, мајка таква не може да буде. Много ми је жао што Луна пролази кроз ово. Луна није агресивна, Анабелино је то понашање. Анабела детету гура неке таблете да пије, то не сме да ради, за ситнице гура Луни неке лекове да пије, сама јој одређује терапију. Луна није психијатријски болесник, морам то да нагласим. Преплачем целу ноћ кад гледам шта Анабела Луни ради. Марко брани своју девојку, своју љубав и за мене он има право - додаје Гагијева сестра.

- Плашим се да ће Анабела упропастити и Нину, мала је и покупиће све лоше. Дете оставља, одлази, враћа се… На шта то личи да Анабела тражи Гагију да прича са Луном, да она не би имала односе? Гаги неће са Луном причати о сексу, он је патријархално вапитан. Код нас је то тако, отац са женским дететом не прича о томе, неприродно је. Ту су мајка, тетка, сестре… Марко јесте давао паре Нини, али Анабела то не да да се каже. Сви смо помагали када је Анабела одлазила. Истина је да Нини мајка није оставила паре, Марко није слагао. Не желим да Анабела уплиће дете у то. Марко је због Луне увек хтео да помогне И давао је новац - закључује Нађа.

Прочитајте ОВДЕ  за шта то не зна Анабела.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА