Најновије

ВУЧИЋ О СИНУ: Пустите ме да сам бринем своје бриге! Волим Данила највише на свету

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је свакодневно у контакту са лекарима и да када буде постајала било каква сумња да је заражен биће тестиран на корона вирус, додавши да је одговоран и слуша лекаре.

Одговарајући на питања новинара у Нишу, Вучић је рекао да је сматрао да је важно да обавести људе да је његов син Данило заражен и да се сада нада да ће дочекати да "оде на Сајам", а после тога кући.

На питање новинара да ли је тестиран, Вучић је рекао да је свакодневно у контакту са лекарима и да када буде постајала било каква сумња да је заражен биће тестиран на корона вирус и додао да је одговоран и слуша лекаре.

"Разговарао сам са Гораном Стевановићем, чим је мој син примљен, разговараоли смо о свим контактима. Молим вас да ме пустите, док Данило не буде боље, да сам бринем своје бриге. Немојте да бринете за мене, јер никада нисте бринули. И кажите да то није од бриге, већ јер желите да будем политички изолован", рекао је Вучић.

Упитан када се последњи пут видео са сином, Вучић је рекао: "Видео сам сина и волим га бескрајно и нећу због тога да се правдам. Али сам био на безбедној удаљености".

Прочитајте ОВДЕ  шта је још рекао Вучић у Нишу.

Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА