Најновије

Миша Вацић помаже суграђане који не смеју да излазе из својих домова: "Наша обавеза као патриота је да свима изађемо у сусрет" (ФОТО)

Представници Српске деснице поделили су пакете са неопходним потрепштинама, које су добротвори из ове странке сакупили за своје најстарије суграђане.

Миша Вацић уручује донацију пензионерима (Фото: Српска десница)

“Српска десница се са својим члановима ставила на располагање држави од почетка увођења ванредне ситуације“, рекао је председник Српске деснице Миша Вацић додајући да су сви одбори широм Србије организовали активисте који као добровољци помажу своје суграђане старије од 65 година, који не смеју да излазе из својих домова због мера ванредног стања услед пандемије вируса корона.

(Фото: Српска десница)

Миша Вацић је обишао и своје комшије у новобеоградском крају Фонтана, и том приликом им је однео пакете основних намирница, као неопходна средства за дезинфекцију, маске и рукавице.

(Фото: Српска десница)
“Наша обавеза као патриота је да помогнемо свима. Моја обавеза је да помогнем својим комшијама, јер многи од њих спадају у групу која због повећаног ризика не напушта своје домове”, рекао је лидер Деснице.

(Фото: Српска десница)

“Такође, морам да кажем да сам поносан јер се велики број младих одазвало апелу председника Републике Србије да се укључе у волонтирање и да се саборност која је основно начело Српске деснице сада показала на делу”, истакао је Вацић.

(Фото: Српска десница)

Прочитајте ОВДЕ како је епархија Бачка одговорила Бранкици Јанковић.

Извор: Националист

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА