Најновије

Постоји оружје које може да измени понашање војске и цивила и онеспособи их за акцију

Пре неколико година медији у САД су извештавали да су неки запослени у америчкој амбасади у Кини и на Куби нападнути микроталасним оружјем и да су претрпели повреде мозга.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Истраживање је утврдило да излагање свим изворима микроталасног зрачења – укључујући 5Г, Блутут, зрачење мобилних телефона и WiFi  – може пореметити крвно-мождану баријеру, проузроковати њено пуцање и убити мождане ћелије, као и да може изазвати бројне непожељне симптоме, здравствене проблеме и повећати ризик од рака.

Ово међутим нису никакве новости. Си Ен Ен-ов специјални извештај из 1985. године говори о употреби електромагнетног фреквенцијског оружја у војсци, као и о његовом тестирању за даљинску контролу људског понашања.

Интервјуисани научници, међу којима је и др Роберт Бекер и др Рос Едеј, објашњавају како су електромагнетна поља и радио-фреквенције тестирани и као оружје против машина и као оружје против људи, као и против терористичких напора током хладног рата.

У то време, Русија је била на челу ове технологије, са уређајем из шездесетих година прошлог века названим ЛИДА, коришћеним на психијатријским пацијентима ради промене расположења и понашања емитовањем пулсирајућих ЕМФ, топлота, звук и треперећа светла, као облик контроле ума.

„Одређене врсте слабих електромагнетнких сигнала делују баш попут дроге“, изјавио је владин научник за Си Ен Ен.

Сличним радом, др Хосе Делгадо постигао је бихевиоралну контролу ума путем радио-фреквенција усмерених на мозак животиња и људи.

Истражујући дубље, Хосе је открио да ЕМФ и РФ изазивају халуцинације, отежавају расуђивање, мењају мождане функције и утичу на интелект.

Србија почела да производи кључни лек против короне! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА