Најновије

ЦРНА ГОРА У ШОКУ: Ево шта је Мило тражио да НАТО пошаље у Црну Гору (ВИДЕО)

Режим Мила Ђукановића одбио је помоћ Србије која је била спремна да донира респираторе Црној Гори, али је зато затражио помоћ НАТО у борби против пандемије. Марко Милачић, лидер Правде Црне Горе, објашњава да је списак захтева које је Ђуканобвићев режим упутио НАТО-у понижавајући за Црну Гору.

Поред респиратора Црна Гора моли НАТО да им пошаље 4 000 пешкира, кревете и простирске, папирне убрусе, алкохол за дезинфекцију и слично.

- То је признање капитулације једне на папиру суверен државе. Могу да разумем да траже помоћ у респираторима и неким компликованим апаратима, али да тражимо помоћ у пешкирама и простиркама то је стварно ван памету и то је најбољи показатељ у каквом је стању држава Црна Гора и њен здравствени систем – рекао је Милачић.

Милачић каже да је коришћењем мера уведених због пандемија Ђукановић појачава репресију над неистомишљеницима и медијима и у емисији наводи низ примера обрачуна са противницима режима. 

Милачић подсећа да је Мило Ђукановић и пре пандемије био уздрман протестима, а да ће некон пандемије и последица које следе Ђукановић после 30 година изгубити власт. 

Он сумња да су мере које се примењују у многим државама заиста неопходне и наводе примере низ стручњака који тврде да корона није толико опасна и да нема потребе заустављати целе државе и стављати у карантин милијарде људи на планети.

Последице пандемије ће имати стравичне економске последице, више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА