Најновије

"МОЛИМ ВАС ДА НЕ ДОЛАЗИТЕ!" Докторка Грујичић има још једну важну поруку за грађане Србије

Докторка Даница Грујичић недавно је скренула пажњу јавности када је на оштар и искрен начин апеловала да грађани поштују мере државе, а са.д је поручила грађанима да они који раде контроле једном, двапут годишње да не долазе

Др Даница Грујичић (Фото: Јутјуб)

- Једини пацијент ког смо имали на нашем Институту је хитно изолован. На нашем Инстититу се врши ригорозна контрола. Молим све грађане који раде контроле једном, двапут годишње да не долазе, доћи ће када се све заврши. Код нас се раде најтеже операције и са њима нисмо прекинули. Редовно радимо тријажу и то на самом улазу, а то чине наши лекари. Мало је другачије организован посао. Мало другачије се ради конзилијум, овако све ревносно функционише и можа наставимо са оваквим начином рада и када прође пандемија корона вируса у Србији, а и широм света - истакла је данас Даница Грујичић, директорка Института за онкологију и радиологију.

Лекарка Даница Грујичић је опет изричито апеловала на све грађане Србије да не излазе из својих домова, осим у стиацијама када то није неопходно и да се придржавају свих мера које је прописала Влада Србије.

Вучић са Путином и Макроном о помоћи Србији против корона вируса! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА