Најновије

ВУЧИЋ ПОНОВО ПРЕТИ: Нећу часити ни час да уведем 24-часовни полицијски час, али под овим условом!

Председник Србије Александар Вучић најавио је да је спреман да уведе и 24-очасовни полицијски час, ако стручњаци то буду тражили и казали да је то једина могућа мера.

Aлександар Вучић (Фото: Јутјуб)

Вучић је одговарао на констатацију новинара да је након његовог првог спомињања 24-очасовног, карантина, пре пар дана, настао "стампедо" на продавнице.

“Учио сам да доносим тешке одлуке за нашу земљу. Увек сам бирао оне најтеже, не најлакше. Имате за сликање са лаким одлукама колико год хоћете. Када је тешко време зна се ко одлуке доноси. Ни часа часити нећу ако стручњаци, они који раде овај посао, кажу да је то једина могућа мера”, истакао је он.

Додао је да тада неће моћи да се иде у продавницу.

Захвалио се новинару што је индиректно похвалио своју земљу, јер и поред стампеда, о којем је говорио, продавнице су пуне, и нема ниједног артикла који недостаје, ни прекјуче, јуче, ни данас.

“Нисам желео да неком говорим, а ни вечерас да се неће то догодити. Нарвано да не бих волео, али догодиће се ако ситуација буде језива, ако будемо очајни. То је последња мера. То није питање садизма, већ питање чувања здравља људи”, нагласио је Вучић додајући да ако 14 дана не бисмо пришли никоме више не би било заразе.

Упитао је шта је уопште проблем да не можемо да се одрекнемо 14 дана продавница да би заштитили животе људи.

Прочитајте ОВДЕ како је протекао разговор Вучића и Владимира Путина.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА