Најновије

У ПОМОЋ ВЕНЕЦУЕЛИ ПРОТИВ АМЕРИКЕ: Русија шаље подморнице и ратне бродове! Нећемо дозволити да их Вашингтон блокира!

Руска Федерација тражи начин да разбије тренутну поморску блокаду Венецуеле.

Руска подморница (Фото: РИА)

Према руској публикацији Авиа.Про, Русија је спремна да пробије блокаду Венецуеле и користиће сва поморска средства неопходна за то.

„Као што следи из података које су доставиле венецуеланске власти, Русија је спремна пружити Боливарској републици потребну подршку и помоћ ако Сједињене Државе желе да организирају блокаду мора ове земље. С обзиром на удаљеност Русије од Венецуеле, стручњаци не искључују да Москва може послати своју флоту у овај регион, штавише, говоримо не само о ратним бродовима, већ и о подморницама “, известио је Авиа.Про.

Авиа.Про, позивајући се на званични извор венецуеланских власти, рекла је да се „морамо вратити питању америчке блокаде око Венецуеле која би требало да блокира трговину дрогом из ове земље. Наша анализа показује да су оптужбе и напади Вашингтона против Каракаса лажни. Верујемо да оне не одговарају стварности и вероватно је да неће испунити закључке и процене релевантних институција УН-а."

Публикација тврди да ће САД покушати затворити Венецуелу од Русије, јер је то Руској Федерацији од изузетне важности.

"Одбацивањем руског утицаја на такве земље као што је Венецуела, Сједињене Државе ће то ирадити затварањем пролаза руских ратних бродова у овај регион, а уз то ће смањити вероватноћу да ће Русија у будућности овде моћи да рангира своје балистичке и крстареће ракете", Додао је специјалиста Авиа.Про.

На Путина покушан атентат, више о томе ОВДЕ!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА