Најновије

БИЛ ГЕЈТС ЈЕ ВЕОМА ОЗБИЉНА ПРЕТЊА: Права истина о мрачној историји америчког милијардера за коју никад нисте чули

Бил Гејтс је веома озбиљна претња не само светској економији, већ и миру у свету. Он користи рупу у закону која омогућава здравственим организацијама да изгледају као владине организације, али нису независне и њих заправо контролише Гејтс.

Бил Гејтс (Фото: Јутјуб)

“Светска здравствена организација” (СЗО) се 80 одсто финансира од донација, а не од владе. На сајту СЗО-а чак можете видети да је Гејтс највећи донатор после земаља наведених на њиховој веб страници. 

Мелинда Гејтс стоји иза промовисања дигиталне валуте и обраћала се Г7 поводом тврдње да ће то оснажити жене. Каква невероватна софистика да ће дигитална валута бити боља и створити више радних места за жене. Она је такође против Трампа.

Већ смо објаснили да Џефри Епстајн није педофил јер није злостављао децу пред-пубертетског узраста. Свакако многи не би успели визуелно да разликују девојчицу која има 17 и ону која има 18 година.

Дакле, зашто би неко бирао девојчице које имају 16-17 и ризиковао кривично дело? То је одувек мирисало на уцењивачку шему.

Увуците у шему људе који знају или не знају да девојчице имају 17 или 18 и искористите то за уцењивање. Гејст је сарађивао са Епстајном од 2011. године и одлазио на његово острво, не једном, већ три пута.

Покушавао је да склопи сарадњу са њим како би добио око 30 милиона долара. Па да ли је Гејтс био једна од његових мета или је Гејтс користио Епстајна за уцењивање других моћника, остаје нејасно.

Међу програмерима је добро познато да Бил Гејтс није написао оперативни систем због чега је Мајкрософт постао познат као ДОС.

Гари Килдал (1942.-1994.) написао је ЦП/М, оперативни систем који је радио на раним 8-битним микрорачунарима. ИБМ није могао или није хтео да направи договор са Килдалом. 

ДОС је заправо написао 22-годишњи Тим Патерсон (рођен 1. јуна 1956.). Колико је Килдаловог интелектуалног власништва присвојио, питање је. Касније је ИБМ склопио договор с Килдалом, након што је претио да ће тужити ИБМ јер је ДОС прекршио његова ауторска права.

Рани ИБМ ПЦ продавао се са ЦП/М и ДОС оперативним системима, али ЦП/М се продавао по много већој цени. Многи никада нису били свесни да постоје два система. Већина купаца је једноставно бирала МС ДОС, који је постао стандард, или их је ИБМ усмерио према МС ДОС.

Гејтсова репутација је увек била обавијена велом сумњи. Суоснивач Мајкрософта, Пол Ален (1953–2018), написао је у својим мемоарима да је Бил Гејтс безобзирни човек који је понижавао запослене и ковао завере како би се отарасио свог пословног партнера.

Гејтс и Ален су постали пријатељи 1968. године када су се упознали у средњој школи у ​​Сијетлу, где су написали свој први софтвер. Ален се преселио у Бостон, а Гејтс је напустио Универзитет Харвард 1975. године како би могли да раде на ономе што ће на крају постати Мајкрософт. 

Аутори књиге “Примал лидершип” писали су пре неколико година да је Гејтс примерак „оних злогласних корпоративних лидера који изгледају да су постигли пословне резултате упркос својим окрутним приступима лидерству“.

Оснивач Мајкрософта Бил Гејтс одступио је у фебруару 2000. године са места извршног директора Мајкрософт-а, наводно као део нагодбе са Министарством правде у својој бици против кршења Шермановог закона против монопола.

Гејтс је остао председавајући Мајкрософт-а са новом титулом главног софтверског архитекте. Затим је тврдио да жели да се врати „ономе што највише воли, фокусирајући се на технологије будућности“. То је било занимљиво објашњење.

То је уследило након што су 18. маја 1998. године, Министарство правде и адвокати 20 различитих држава поднели оптужбе против Мајкрософт-а ради заштите тржишног права како би утврдили да ли повезивање додатних програма у Мајкрософт оперативни систем представља монополистичке акције.

Тужба је донета након ратова ИТ компанија који су довели до пада Мицрософт-овог највећег конкурента, Нетскејп-а, а до чега је дошло када је Макрософт почео да дели свој софтвер за џабе. 

Након поднетих оптужби, појавиле су се забринутости да је немогуће такмичити се против Мајкрософт-а, а многи су за Гејтса говорили да је немилосрдни бизнисмен. Ипак, Макрософт је оптужен да отежава корисницима, који имају инсталиран Виндоуз оперативни систем, инсталацију конкурентских софтвера.

Гејтс је оптужен за креативно уређивање видео записа, извртање чињеница и мејлова, али Мајкрософт је свакако изгубио случај.

Председавајући судија Томас Пенфилд Џексон пресудио је да је Мајкрософт прекршио делове Шермановог закона који је установљен 1890. године како би се спречио монопол.

Откривено је да Мајкрософт-ова позиција на тржишту представља монопол који не само да је претио конкуренцији, већ и иновацијама у индустрији. Не бисте могли да измислите производ, а да Мајкрософт не створи конкурентски и избаци вас из игре.

Судија Џексон такође је позвао Мајкрософт да компанију подели на пола и створи два одвојена ентитета. Оперативни систем (МС ДОС/Виндоуз) чинио би једну половину компаније, а софтвер другу.

Мајкрософт је уложио жалбу наводећи да је судија пристрасан у корист тужилаштва. Апелациони суд поништио је одлуку судије Џексон против Мајкрософт-а.

Уместо да тражи раздвајање компаније, Министарство правде је одлучило да се обрачуна са Мајкрософт-ом. У нагодби се одустало од захтева за раздвајањем компаније, а заузврат је Мајкрософт пристао да дели рачунарске интерфејсе са другим компанијама. 

Отац Бил Гејтса био је руководилац организације „Планирано родитељство“. Многи су ово сматрали прикривеним средством да оправда абортус међу мањинама како би смањио становништво за које се толико бринуо, због чега је подржао покрет за климатске промене.

Бил Гејтс је у једном интервјуу рекао: „Како сам растао, моји родитељи су били укључени у разне добровољне активности. Мој отац је био руководилац организације „Планирано родитељство“, а било је веома контроверзно бити укључен у то. И зато је толико фасцинантно. Према нама се понашамо готово као према одраслима, стално причајући о томе.”

Чини се да Гејтс испуњава циљеве свог оца. Наводи се да је његова супруга Мелинда Гејтс, која има троје деце, прихватила абортус као средство за ослобађање жена.

Наравно, абортус је средство за еугенику. Многи знају за расистичку заоставштину Маргарет Сангер (1879-1966), оснивача Планираног родитељства, која је својевремено разговарала са “Кју клукс клан” и помогла у промоцији „црног пројекта“.

Према њеним сопственим речима, „контрола рађања значи ослобађање и гајење бољих расних елемената у нашем друштву и постепено сузбијање, уклањање и евентуално истеривање неисправних сталежа – оног људског корова који прети цветању најлепших цветова америчке цивилизације.” 

Мало ко зна да се овај пројекат наставља у међународним размерама захваљујући огромном богатству Била Гејтса. Рокфелерова фондација је 1965. била значајан донатор Међународној федерацији за планирано родитељство. Данас, Фондација Бил и Мелинда Гејтс троши милијарде на контролу становништва у Африци и широм Трећег света.

Аутор књиге „Мета Африка“, у свом отвореном писму Мелинди Гејтс је 2012. године написао:

“Усред свих афричких невоља и тешкоћа, усред свих друштвено-економских и политичких нестабилности, наше бебе су увек чврст симбол наде, гарант живота, разлог да тежимо светлијој будућности. Тако сам се пре неколико недеља спотакао о план и обећање Мелинде Гејтс да ће имплантирати семе своје „заоставштине“ у 69 најсиромашнијих земаља света (од којих је већина у суб-сахарској Африци). Њено обећање је да ће прикупити готово 5 милијарди долара како би Африканке биле мање плодне и, како каже, “слободније”.

Бил Гејтс је таргетирао и климатске промене и тврдњу о равноправности полова, што је, занимљиво, у вези са правом жена да немају децу. Наравно, „родна равноправност“ се односи на смањење популације. Да ли Гејтс само наставља посао свог оца мењајући назив? У свету осигурања купујете осигурање од пожара, незгоде и крађе.

Међутим, не купујете „осигурање од смрти“, јер су људи то сматрали лошом срећом. Променили су ознаку у „животно осигурање“ и одједном су се сви хвалили да га уплаћују. Планирано родитељство дуго је имало расистички призвук. Само промените назив у „родна равноправност“ и све ће бити у реду.

Бил Гејтс је преузео светску здравствену проблематику, јер је наводно безобзирно водио Мајкрософт.

Овај човек је вероватно претио и самој цивилизацији.

Требали бисмо да апелујемо свим политичарима у свим земљама да моментално забране свим државним агенцијама да прихватају било какве донације као и да се покрену истраге о повезаности са Гејтсом које прожимају читав свет закључује анализу Мартин Армстронг.

Прочитајте ОВДЕ шта је су стручњаци рекли о Билу Гејтсу.

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА