Најновије

НЕИДЕНТИФИКОВАНИ НАПАДИ ОДНОСЕ СВЕ ВИШЕ ЖИВОТА: Амерички војници почели мистериозно да нестају по Сирији!

2 америчка војника нестала су у сиријској провинцији Деир Езор након напада на њихово возило близу нафтних поља Омар, јавили су сиријски државни медији.

Амерички војник (Фото: army.mil)

„Две америчке трупе нападнуте су у понедељак у источној селу Деир Езор, јер њихова судбина још није била позната, открили су цивилни извори iy Деир Езорa.

Извори су указали новинару САНА-е да су непознати нападачи напали хумер возило које је превозило америчке окупационе трупе док је путовало од поља Ал-Омар до поља Ал-Танка где је пронађено возило потпуно уништено и спаљено.

Према изворима, судбина војникае још увек није позната.

Раније овог месеца, официр америчке војске и два припадника Сиријских демократских снага (СДФ), подржаних од САД-а, убијени су у заседи коју су извршиле непознате особе у близини Ал-Васија у Деир Езору”, наводи се у извештају новинске агенције САНА.

Ово је трећи извештај ове врсте у последњих неколико недеља. Раније су САНА и други арапски медији тврдили да је неколико америчких трупа убијено у нападима неидентификованим пуцњима на североистоку Сирије и на источној обали Еуфрата. Сви ови извештаји остају непотврђени од стране Пентагона. Могуће је да су ови убијени „амерички војници“ били само приватни војни извођачи из САД-а. Дакле, Пентагон није дужан да пријављује ове жртве.

Колико је Србија уложила у наоружање сазнајте ОВДЕ!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА