Најновије

КОМБАНК ДВОРАНА ПРОСЛАВЉА ДРУГИ РОЂЕНДАН: Прослава уз концерт Франческа Тристана 28. априла на Јутјуб каналу!

Комбанк Дворана обележава тачно две године од свечаног отварања 27. априла 2018. године, када је објекат заживео у новом, модернизованом руху, након комплетне реконструкције некадашње Дворане Дома синдиката.

Франческо Тристано (Фото: Јутјуб)

Култно место које је испратило многе генерације и утицало на обликовање и формирање културно-уметничног  идентитета Београда, овогодишњи јубилеј обележиће у  духу глобалне солидарности,  као и појединачне, али и колективне свести за  потребом останка у кући у време планетарне пандемије.

Под паролом #ostanikodkuce, сутра 28.04. у 20 часова ће на Јутјуб каналу Комбанк Дворане бити приказан концерт светски признатог пијанисте класичне и електронске музике Франческа Тристана и Симфонијског оркестра РТС-а, којим је пре две године и свечано отворен објекат, после  десет месеци реконструкције.

Подсетимо, културни живот Београда наставио је и током 2020. године да живи у амбијенту модернизованом по светским стандардима. Комбанк Дворана је и током ове године обогатила свој репертоар културних дешавања, доприносећи оживљавању духа прошлих времена и настанку нових успомена. Београђани су наставили да уживају у разноликим садржајима за све генерације, а сваки осмех посетилаца дубоко је урезан у мапу сећања и традиције настављене на месту Дворане Дома синдиката.

 Само током 2019.  године Комбанк Дворану је присуствујући најразличитијим садржајима од концерата, представа, кабареа, па преко  стан уп схоw-а и других културно- уметничких и забавних садржаја посетило око 225.000 посетилаца из земље, али и иностранства.

Такође, биоскоп Комбанк Дворана је током 2019. године забележио укупну посету од чак 228. 795 људи, док је до марта 2020. биоскоп посетило 64. 788 љубитеља филмова.

У  знак захвалности својој  публици Комбанк Дворана је припремила и посебан поклон. Наиме, сто највернијих филмофила добиће бесплатан приступ филмовима на МОЈОФФ ПЛАТФОРМИ на адреси mojoff.net. 

Наиме,  већ  месец дана уназад, на платформи МОЈ ОФФ реализован је први кућни онлајн биоскоп, који се у домове широм Србије и региона уселио захваљући заједничкој иницијативи Комбанк Дворане, биоскопа Сине гранд, Вилин град и МЦФ МегаКом филма.

Од оснивања првог бесплатног филмског онлине фестивала 27. марта ове године, који је уједно означио почетак рада сајта mojoff.net , па до данас , платформу је посетило 4.8 милиона  људи, док је забележено преко 300.000 прегледаних филмова.

Прочитајте ОВДЕ  како су се познати суочили са пандемијом.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА