Најновије

БИЛ ГЕЈТС НЕПРИЈАТЕЉ БРОЈ ЈЕДАН! Оснивача Мајкрософта криве да је створио вирус како би убио милионе људи и зарадио!

Оснивач „Мајкрософта“ Бил Гејт главни је кривац за пандемију коронавируса, највећу светску кризу од Другог светског рата; он је осмислио САРС-Ков-2, ширио га планетом и има вакцину коју крије, а циљеви су му зарада и убијање што више милиона људи.

Бил Гејтс (Фото: Јутјуб)

Ово су тврдње које се шире друштвеним мрежама. Иако је већина тврдњи у оптужбама одбачена као лажна, теорија да је Гејтс непријатељ број један толико је популарна да је 451.060 људи у САД потписало петицију у којој захтева истрагу против милијардера.  

Уницеф и СЗО

- Док гледамо догађаје око „пандемије ковида-19“, разна питања остају без одговора. Само неколико недеља пре него што је пандемија почела у Вухану, у Кини, 18. октобра 2019. десила су се два велика догађаја. Један је „Евент 201“, а други су Светске војне игре. Оба су се догодила у Вухану. Од тада је кренула светска кампања за вакцинацију и биометријско праћење. На челу свега тога је Бил Гејтс, који је јавно рекао да је свету неопходно да вакцинацијом смањи раст популације за 10-15 одсто. Гејтс, Уницеф и СЗО су већ кредибилно оптужени за намерну стерилизацију кенијске деце преко скривеног ХЦГ антигена у тетанус вакцинама - пише у петицији.

У све више постова на друштвеним мрежама, а Њујорк тајмс тврди да их има 16.000 са више од 900.000 коментара, Бил Гејтс се оптужује да је измислио пандемију, која у ствари не постоји, како би успео да чипује људе или да ју је он изазвао да би зарадио милијарде јер је већ патентирао вакцину и смањио број људи на планети.

Као докази за то се наводе видео-снимци његових предавања у којима упозорава људе да свету прете смртоносни вируси, везе са Светском здравственом организацијом, али и институтима који се баве проучавањем вакцине. Већина тих тврдњи је, након истраживања светских медија, проглашена лажним или манипулацијама чињеницама. Међутим, то не смирује теорије. - Бил Гејтс је постао дежурна бабарога, заузео је место Джорџа Сороша. Нјега лако трансформишу у овакву фигуру јер је свима познат - тврди Витни Филипс, професор дигиталне етике Универзитета у Сиракузи.

Иронија

Гејтс углавном не одговара на питања о томе зашто је он мета теоретичара завере, али се пре неколико дана у интервјуу за кинеску телевизију ГЦТН дотакао и тога. - Рекао бих да је иронија што се за пандемију криви неко ко даје све од себе да спреми свет за то и, у мом случају, даје милијарде долара за развијање оруђа за борбу против заразних болести, посебно оних које изазивају пандемије. Међутим, налазимо се у лудој ситуацији, па имамо и луде гласине - рекао је он.

Прим. др Радмило Петровић: Могуће је направити вирус, не верујем да је иза тога стоји Гејтс

Прим. др Радмило Петровић, епидемиолог, вирусолог и вакцинолог, који је преко 30 година радио у Институту за вирусологију, вакцине и серуме „Торлак“, каже да постоји могућност да се у лабораторији направи било који вирус.

- Некад је у озбиљним научним часописима описивано све то, наравно без Била Гејтса, као могућа будућност. Волим да читам о биолошком оружју и угледни стручњаци су писали о томе да из лабораторије може да се пусти вирус који није патоген, то јест нема могућност да изазове озбиљну болест, али може у одређеном тренутку да се активира његова патогеност. Не бавим се теоријама завере које се пласирају путем интернета нити наночиповима, али уопште не верујем да је Бил Гејтс умешан у све то што му се спочитава. Он јесте богат човек и финансирао је широм света набавку вакцина, био је велики донатор Уницефа и СЗО. Вакцина против новог короновируса није још пронађена, а камоли патентирана, већ научници убрзано раде на њеном прављењу, што су, уосталом, валидне вести из научних светских кругова - казао је др Петровић.

Главне теорије 

1. Најавио је епидемију још 2015. јер он стоји иза ширења коронавируса и циљ му је смањење броја људи на планети

Бил Гејтс јесте 2015. говорио о опасностима пандемија. Међутим, у свом наступу није најавио пандемију ковида-19, већ је због епидемије еболе, која је од 2013. до 2016. убила више од 11.000 људи, упозоравао да тренутни здравствени систем и систем заштите од било ког вируса није добар и да треба да се драстично побољша. О наводној идеји „депопулације планете“ Гејтс никад није говорио.

2. Преувеличао број мртвих и заражених од ковида-19 да би спровео вакцинацију и чиповање људи помоћу вакцине

Истраживачи агенције Ројтерс наводе да за овакве тврдње нема никаквих доказа. „Бил Гејтс јесте предвидео постојање дигиталних сертификата са здравственим подацима, али није рекао да ће они бити направљени као чипови. Тренутно не постоји технологија која то омогућава“, наводи Ројтерс.

3. Већ је патентирао вакцину против короне и чека да скочи потражња да би је продавао по невероватној цени

Форбс наводи да многи тврде да Гејтсова компанија „Пирбрајт инститјут“ из Енглеске има патент за корону и вакцину против ње, али да они у ствари имају патент за вакцину против коронавируса који погађа кокошке, а не људе. Институт који се наводи не припада Гејтсу, већ је он само један од донатора.

Прочитајте ОВДЕ како је Кина одговорила на провокације из Аустралије.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА