Најновије

МАРКО МИЛАЧИЋ ОГОЛИО МИЛОГОРЦЕ! Одбили помоћ Србије, а потом их НАТО испалио: Уместо респиратора добили такси услугу (ВИДЕО)

Председник странке Права Црне Горе Марко Милачић поставио је неколико питања црногорским званичницима поводом одбијања НАТО-а да пошаље медицинску помоћ у Црну Гору за сузбијање ефеката ширења епидемије вируса корона.

Марко Милачић (Фото: Јутјуб)

Црна Гора је прошле недеље од НАТО савеза затражила помоћ у борби против короне.

"Данас смо добили званичан одговор да од такве помоћи нема ништа, те се од целог НАТО савеза јавила само чланица Холандија, понудивши да својим теретним авионом допреми одређену медицинску помоћ Црној Гори, и то из Кине", навео је Милачић у писму председнику Милу Ђукановићу, премијеру Душку Марковићу, шефу дипломатије Срђану Дармановићу и министру одбране Предрагу Бошковићу.

Он је указао на чињеницу да помоћ Црној Гори није стигла ни када су у питању основни медицински заштитни материјали, а камоли, како је рекао, респиратори и бронхоскопи.

“Ђукановићу, Марковићу, Бошковићу и Дармановићу, али и други домаћи позициони и опозициони НАТО лобисте: да ли је ово НАТО солидарност о којој нам годинама причате? – навео је он и поставио следећа питања.

- Да ли су авио-такси услуге НАТО савеза стратешка помоћ у тренуцима када тражите респираторе, ЕКГ апарате и милионе маски и рукавица?

- Где вам је сада ваш НАТО?

- Где вам је сада, како волите да кажете, "НАТО кишобран", да вас заштити од Корона вируса?

- Шта сада имате да кажете када вас је ваш НАТО оставио на цедилу пред очима целе међународне јавности?

- Да ли вам је ово, домаћи НАТО партнери, захвалност НАТО савеза, што за њихове потребе константно шаљете наше војнике да широм света ризикују своје животе?

- Да ли вас је срамота што НАТО неће да вам пошаље ни пешкире, простирке за кревете, убрусе и медицински алкохол, да не говорим о респираторима и бронхоскопима?

- Да ли вас је срамота када вас ваш партнер овако јавно испали?

- Да ли имате нешто да кажете у одбрану "најмоћнијег савеза у историји", који вас није удостојио ни помоћи у убрусима?

На крају, да ли су ово, Ђукановићу, ови респиратори које нећете добити од НАТО савеза, они респиратори на које сте рачунали када сте одбили помоћ у респираторима из братске Србије? – навео је Марко Милачић.

Прочитајте ОВДЕ шта је Мило Ђукановић тражио да НАТО пошаље у Црну Гору.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА