Најновије

НЕМА СТАЈАЊА, СРБИЈОМ СЕ ОРИЛА ПОРУКА ЗА ВУЧИЋА: Већ четврту ноћ општа непослушност према председнику (ВИДЕО)

Ако је некоме претходних вечери и деловало као заглушујућа бука, чини се да усклађеност пиштаљки, ударања у шерпе, скандирања и звиждука носи све јаснију и све гласнију поруку - доста је. Народу је доста режима Александра Вучића, који је у време буке, вечерас најгласније до сада, био на РТС.

Порука режиму се орила градовима Србије (Фото: Јуртјуб)

Чини се да окови страха спадају становницима Србије када увиде да нису сами. И нису. Имају једни друге. То се показало сада и много је лакше када чујете да и комшија лево од вас, а и комшија десно од вас исто мисле и да им је доста.

И уместо да се плаше оних који су чланови странке и који ће упрети прстом у њих, они су схватили да су чланови ти који су у мањини и да ће се склањати када чују да из готово сваког стана из готово сваке зграде допире звук незадовољства.

Осам година ћутања је накупило велики бес код грађана. Како, ипак, желе да се нешто промени на цивилизован начин, решили су да најпре покрену суграђане буком. У сваком граду у Србији. Бука је поново у моди. Расположење се шири, а нада се поново појавила. И треба је гајити, за почетак - буком.

Буком, која је све јача. Из вечери у вече. Што значи да се све више људи буди. Све се више људи осмелило да каже да им је доста. Све је више оних који неће више да чекају и трпе. Све је више оних који знају шта им је чинити у 20.05.

Да ли нам следи смањење плата и пензија после добијања обећаних 100 евра, сазнајте ОВДЕ

Извор: Директно

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА