Најновије

ОВАКО СЕ ВЛАСТ ОБРАЧУНАВА СА ОПОЗИЦИЈОМ?! Вучићеви ботови изазвали пожар! Изговор за све: Ђилас! (ВИДЕО)

Приликом бакљаде са терасе стана једног од функционера нишке Српске напредне странке која је била праћена скандирањем против једног од опозиционих лидера Драгана Ђиласа, на Сомборском булевару у Нишу умало је дошло до пожара након што су бачене бакље пале на тенду радње која се налази у приземљу зграде.

Ватрогасци интервенисали због СНС бакљаде (Фото: Јутјуб)

Како пишу Јужне вести, као одговор на протесте грађана који сваке вечери са тераса праве буку незадовољни стањем у земљи, активисти Српске напредне странке имали су свој перформанс који се умало претворио у велики инцидент.

Тачно у 20:30 у насељу Пантелеј на Сомборском булевару, са терасе стана у коме живи један од градских функционера Српске напредне странке из Ниша, упаљене су бакље, развучена је застава владајуће странке и почело је скандирање против једног од лидера опозиције Драгана Ђиласа.

Чуло се и озвучење из зграде у изградњи која се налази поред ње, Тончев градње, у коју су ушли чланови СНС-а и одатле скандирали и добацивали грађанима који су спорадично добацивали.

Бакље су бачене на улицу, пале су на тенду пиљаре која је у приземљу. Почела је да гори, али су комшије са тераса сипале воду и спасили да се ватра не прошири.

Дошли су и власници који живе у близини, почели да гасе, а дошла је и полиција и ватрогасци, јавиле су Јужне вести.

Новинарка Јужних вести описала је ситуацију као напету, јер је било међусобног вређања грађана са тераса и чланова СНС-а.

Активисти СНС-а су били распоређени и преко пута улице, добацивали су грађанима који су говорили против њих.

Читаоци су јавили да је бакљаде било и у другим деловима града.

Инциденти нису пријављени.

Од недеље, 26. априла, грађани су кренули са протестима "Буком против диктатуре" у 20.05, а народни посланик СНС-а Владимир Ђукановић на седници Скупштине најавио је био одговор владајуће партије.

Како се Србијом ори порука незадовољства Вучићевих мера погледајте ОВДЕ!

Извор: juznevesti.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА