Најновије

Син Ратка Младића открио да је генерал у критичном стању, а ту је и корона!

Син Ратка Младића, Дарко Младић, укључио се јутрос уживо у јутарњи програм где је открио да је српски генерал у критичном стању.

Дарко Младић (Фото: Јутјуб)

- Чули смо се јуче. Прошле суботе је изненада оперисан. Срећан је што се жив пробудио. Забринути смо и због корона вируса, али зато што се од нас крију документа о његовом здравственом стању. Морам вам рећи да и даље нисмо добили отпусне листе, ни он то није добио, а прошла су четири дана од како је отпуштен из болнице. Нико не зна шта је њему тачно урађено - рекао је Дарко Младић.

Хашки суд потврдио је да је код једног затвореника откривен корона вирус, због чега влада велика забринутост за нашег генерала. Како је рекао његов син у јутарњем програму ТВ Хаппy, он га је сам обавестио да је корона откривена у Хагу, и да му то нико није рекао пре тога.

Дарко је подсетио да генерал болује од низа тешких обољења, попут проблема са шећером, срцем, више прележаних можданих удара.

- Рекао нам је да останемо код куће и да се чувамо. Никада не прича о себи нити кука, стално морам да извлачим из њега како му је. И сада мисли пре на друге пре него на себе - рекао је.

Како је речено, адокати и правни тим не смеју да кажу све што знају, јер би то угрозило одбрану.

- Не смемо да кажемо све што знамо, али предузимамо бројне кораке - рекао је адвокат.

Према речима Дарка, Ратко је тренутно тешко анемичан. Хемоглобин му је 6,2 што је вредност када се даје инфузија. Та анемија уништава органе, додао је он.

Миша Вацић открио најефикасније начине за подизање имунитета и јачање организма! Више о томе ОВДЕ.

Извор: ТВ Хепи

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА