Најновије

ХАЈКА НА СВЕ КОЈИ МИСЛЕ СВОЈОМ ГЛАВОМ: Режим напада оне који говоре истину о корони! Душко Марковић ведри и облачи, чак је и Мило марионета

Режим и његове слуге у Црној Гори су и у вријеме опаког вируса короне одабрали хајку као свој правац. Хајку на све који мисле својом главом и не признају неистине и лажи сервиране путем режимских медија.

Душко Марковић (Фото: Јутјуб)

Пише: Велимир Ераковић

Не дамо светиње, које славе Божије име. Не дамо светиње, наши преци су их дигли и са њима до небеског царства стигли. Свако бира ком ће царству да се приволи, дал ће Богу ил Ђаволу вечно служити. Нико срећу не нађе у туђој несрећи. Па тако ни ови хајкачи.

По Црној Гори који траже и нападају оне који говоре истину о корони. Устав је згажен, влада га не поштује. Па како ће народ? Хајка је усмјерена на медицинске раднике који покушавају како тако да контактирају европске центре моћи у борби са овим злом.

Душко Марковић ведри и облачи Црном Гором. Чак је и Мило марионета у рукама тог човјека. Црну Гору, чекају црни дани. Што испросимо биће мало, а кад проће корона шансе за опоравак неће бити.

Хајкачи џабе хајкају, нико их не дења два посто. Уздамо се једино у Богомладенца и његов долазак да својом смрћу смрт побиједи. А ви драги директоре КБЦ Ераковићу, са све епидемиолошким тимом поднесите оставку.

Мило се опет предао и чека крај. Да није не би молио, кумио, плакао и покушао воду из камена да исцједи. Ако га сад у вријеме короне не обалите, кад показује овакве слабости,г рђи сте но он. Па нека је сва ЕУ ту. Нема му помоћи.

Прочитајте ОВДЕ зашто Црној Гори прети катаклизма.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА