Најновије

АКО ЗАТРЕБА ИДЕМО И НА РЕСТРИКТИВНИЈЕ МЕРЕ: Брнабићева открила важан детаљ о Вучићу и респираторима који нико није знао

Премијерка Ана Брнабић рекла је да ће, уколико буде било потребно и ако буде недисциплине, држава увести рестриктивније мере, како би се сачували животи људи.

Ана Брнабић (Фото: srbija.gov.rs)

Брнабић је казала да се Србија у борби против корона вируса држи јако добро, можда, како каже, у неким тренуцима и превише добро, уколико се погледају апокалиптичне сцене из Њујорка, Шпаније, где преминуле убацају у кесе, јер више нема ковчега.

"У Србији је живот, колико год је могуће, остао прилично у нормали. Продавнице и апотеке су добро снабдевене, школа се наставила јако добро, деца имају код куће наставу. Нема говора о отпуштању у јавном сектору, проблема нема са пензијама, чак ће пензионери добити додатак, заустављен је тренд отказа, јер су привредници видели да ће држава помоћи", рекла је синоћ Брнабић.

Према њеним речима, има више од 30 милиона маски, могу да се нађу у апотекама, има више него довољно респиратора.

"Председник је био опседнут респираторима, није могао да замисли да дођемо у ситуацију да бирамо да неког искључимо. Припремамо сада и плазма терапију", рекла је Брнабић.

Премијерка је додала да јој је жао што поједини користе ситуацију за политику, наводећи да неки "болесни умови" оптужују председника Александра Вучића да ужива у рестриктивним мерама.

"Колико год нас буду кривили за то, ако буде потребно и ако буде недисциплине, биће рестриквиније мере. Нема ту политиканства како ћу да прођем на изборима, да ли ћу да останем председница владе", рекла је Брнабић.

Да ли су грађани Србије препуштени сами себи сазнајте ОВДЕ!

Извор: Танјуг

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА