Најновије

Друштво српских домаћина подржало ставове за безусловну одбрану Косова и Метохије проф. др Шеварлића

Друштво српских домаћина подржало је захтеве за безусловну одбрану Косова и Метохије проф. др Миладина Шеварлића, народног посланика и председника Управног одбора Друштва српских домаћина.

Проф. др Миладин Шеварлић (Фото: Јутјуб)

Одлуку професора Миладина Шеварлића да ступи у штрајк глађу Друштво српских домаћина наводи да разуме као високи патриотски чин. Истовремено Друштво српских домаћина моли, у име председника Друштва, и свих чланова и српских родољуба, професора Шеварлића да одустане од оваквог начина борбе, јер како су навели, његово огромно знање, искуство и патриотизам су потребни српском народу и данас и у будућности.

Друштво српских домаћина истиче да је суверенитет Србије неповредив, да су границе Србије од Хоргоша до Драгаша, и упозорава и власт и опозицију, и све политичке субјекте у земљи, до су Косово и Метохија неодвојиви део Србије, и да наша, крвљу косовских јунака и мученика, натопљена света земља, не може бити предмет никаквих преговора са албанским сецесионистима, нити трговине и било каквих договора великих сила. Изјавио је председник Друштва српских домаћина Нићифор Аничић.

Вучић се излануо да ће такозвано Косово добити независност на целој територији! Више о томе ОВДЕ!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА