Најновије

АМЕРИКАНЦИ У ГРОТЛУ ПАКЛА: Америчка војска опкољена са свих страна, Арапи их притисли, а онда је донета одлука (ВИДЕО)

Арапска племена у провинцији Ал-Хасака присилила су амерички војни конвој да се окрене ове недеље након што се он приближио њиховим селима у околини Тал Тамра.

Арапи их притисли (Фото: Јутјуб)

Према извештају из Ал-Хасаке, припадници арапских племена, наоружани лопатама, пришли су америчком војном конвоју и почели да вичу на њих и да захтевају да се окрену. Племена су такође скандирала у знак подршке сиријском председнику Башару Ал Асаду, пошто је амерички конвој почео да се окреће и мења руту.

Наставник школе по имену Махмуд рекао је за Спутњик Арабик у уторак да се на десетине људи окупило како би се супротставили америчком војном конвоју и приморали их да промене своју руту.

- Америчка оклопна возила приближила су се људима који су их спонтано напали и бацали камење, држећи америчке окупационе снаге и њихове припаднике одговорним за оно што се дешава у њиховим крајевима богатим нафтом. Они кријумчаре богатства земље, а сада, као и прошле године, спаљују поседе пољопривредника - рекао је Махмуд.

- Становници су им добацивали, окренути ка америчким оклопним возилима, ненаоружани, у рукама су имали каменице, и узвикивали слогане којим величају Сиријску арапску војску (САА), сиријско руководство и председника Башара ал-Асада, захтевајући моментални одлазак уљеза - додао је.

Касније је објављен видео снимак који приказује тренутак када су се Арапи суочили са америчким конвојем у западном делу Тал Тамра.

Најновију анализу борбених могућности ловаца Су-57 и Ф-35 прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА