Најновије

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ ИЗ ПОДГОРИЦЕ: Црна Гора је на прагу озбиљног грађанског сукоба! Ово им неће мирно проћи! (ВИДЕО)

Ово што сада ради режим Мила Ђукановића неће моћи да прође мирно и без отпора. Нећемо пристати на нападе. Свако ко жели рат и сукобе, рат му био у кући, али ми се нећемо помирити са намером мафијашког режима да уништи СПЦ и српски народу Црној Гори.

Милан Кнежевић (Фото: Јутјуб)

Ово за медијске куће „Србин инфо” и „Центар” поручује Милан Кнежевић, један од лидера Демократског фрона и истиче да је ово што се дешава порука режима да неће дозволити литије, иако је Душко Марковић рекао да је ЦГ дестинација слободна од вируса.

– У петак се све отвара и плаже и кафићи и тржни центри. Све важи, само не важи за Србе, којима није дозвољено да прославе Светог Василија Острошког.

Ми из Демократског фронта смо добили нове кривичне пријаве због говора у Скупштини, јер смо рекли како може старлета Сораја Вучелић да прекрши забране, да плати 500 евра и не проведе ни сат времена у притвору, а режим држи у затвори владике и свештенике.

Ово што се десило у среду увече је Кристална ноћ црногорског режима, где последњим трзајима желе да утерају страх у кости народу и верницима.

Већ дуже време упозоравамо да је Црна Гора на прагу озбиљног грађанског сукоба. Сада је јасно да ми више нисмо браћа. Они су одабрали да ми будемо непријатељи. Нико од тих људи који су ухапсили владику Јоаникија и грађане за мене више није брат, већ их гледам као политичке непријатеље.

Демократски фронт је у среду желео да блокира улице ЦГ, али после изјаве митрополита Амфилохија који нам за то није дао благослов, ми смо од те идеје одустали. Мислимо да би митрополит требало да нам да смернице шта треба да радимо, јер је нападнута не само црква, већ и српски народ у ЦГ.

Спремни смо на сваку жртву, али без благослова митрополита нећемо предузимати никакве кораке. Тврдим да је Демократски фронт уз раме са СПЦ у одбрани светиња и да је такође поднео највеће жртве у томе. Желели бисмо да нам се и остатак опозиције придружи – поручио је Кнежевић.

Шта је још наш саговорник рекао о изборима у ЦГ, који би требало да буду одржани почетком септембра и о другим актуелним темама, погледајте и послушајте у видео прилогу.

Милогорски медији имају објашњење за репресију над грађанима ЦГ! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Србин Инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА