Најновије

САНДА РАШКОВИЋ ИВИЋ: Ако ПСГ после избора буде имао посланичка места, статираће у кукурузу, а евентуално могу да изведу перформансе!

“Бошко Обрадовић је прибегао штрајку глађу да би нешто учинио, да не би седео и чекао, да би био проактиван, али овај штрајк неће уродити плодом и саветовала бих га људски да га прекине зарад своје породице и људи који га воле”, рекла је потпредседница Народне странке Санда Рашковић Ивић.

Санда Рашковић Ивић (Фото: Јутјуб)

“Све захтеве које је Обрадовић поставио потписали би сви из Народне странке, а његов штајк глађу је легитиман, али то је јако опасно”, додала је она.

 "То може да доведе до фаталног исхода, и то је чак и врста самоубиства, осим ако Александар Вучић не покаже своју душевност и успуни свих пет захтева", рекла је.

Изразила је сумњу да ће се то и десити јер смо, како је рекла, управо у претходна два месеца присуствовали "функционерској кампањи једног човека без преседана - коронакампањи".

"Обрадовић је томе прибегао да би нешто учинио, да не би седео и чекао, да би био проактиван, али у политици треба бити промишљен и понекад умети и сачекати неки погодан тренутак", рекла је и додала да не би волела да лидер Двери то плати животом.

Говорећи о изборима, она је рекла да избори нису безбедни и са здравствене ситуације, а поготово не у погледу демократичности друштва.

"Одржавање избора у времену кад епидемија још увек постоји, у то време је злочин према здрављу становништва", истакла је Рашковић Ивић.

Она је рекла да не разуме одлуку ПСГ да у пет до 12 у овим условима излазе на изборе.

"Не мислим да је то добар избор ни за ПСГ, ни за будућност Србије, а ни за кохезију опозиционог блока", додала је.

"Ако и буду имали посланичка места после избора, њих ће бити мало и статираће у кукурузу, ништа неће моћи да промене, евентуално изведу перформансе, али скупштина је већ такав ријалити да - ријалити на ријалити није потребан", сматра Рашковић Ивић.

Док траје епидемија нећемо организовати скупове, казала је говорећи о кампањи бојкота, већ ћемо се грађанима обраћати преко друштвених мрежа или медијa где је то могуће.

"То наравно није довољно, да бисте ушли у сваку кућу морате да будете присутни на великим медијима, а ми ту прилику немамо."

Она је истакла да су сада околности много горе него онда када је бојкот проглашен или два, три месеца пре ванредног стања.

"Као држава смо се потпуно урушили, не видим ниједну ствар која би могла да испуњава критеријуме да се изађе... Деловаћемо заједнички и прича да СзС не постоји није тачна, СзС постоји и деловаће и надаље водећи рачуна пре свега о здрављу грађана и њиховој безбедности", закључила је она.

Прочитајте ОВДЕ који су захтеви Бошка Обрадовића за прекид штрајка глађу.

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА