Најновије

СКИНУТА ОЗНАКА ТАЈНОСТИ, ОБЈАВЉЕНИ ВИДЕО СНИМЦИ: Пентагон објавио извештаје о сусретима америчке војске и НЛО!

Извештаји откривају детаље о инцидентима који су поново заокупили пажњу јавности прошлог месеца, када је америчко министарство одбране скинуло ознаку тајности са видео снимака.

Америчка војска (Фото: army.mil)

Пентагон је објавио три осетљива извештаја о сусретима летелица америчког ратног ваздухопловства са наводним неидентификованим летећим објектима (НЛО), преноси данас CNN.

Извештаји откривају детаље о инцидентима који су поново заокупили пажњу јавности прошлог месеца, када је америчко министарство одбране скинуло ознаку тајности са видео снимака

који документују ваздушне сусрете војних пилота са наводним НЛО.

"Те летелице су мале, отприлике величине кофера, сребрне или беле боје", наводи се у једном извештају о инциденту који се догодио у марту 2014. године.

На видеу је приказана неидентификована летелица снимљена инфра-црвеном камером, која се креће великом брзином, уз снимак гласа пилота војног авиона Ф/А 18 који је запањен брзином кретања НЛО.

У овом коменатру се оцењује да би то могао бити и дрон, док се у другом извештају са коментарима наводи да је летећи објекат био "беле боје, малих димензија и без ознака", па се поново закључује да је највероватније у питању дрон.

Пентагон оцењује да је могуће да су у питању дронови којима управљају "непријатељске силе" као што су Русија или Кина с циљем прикупљања обавештајних података о америчким војним операцијама.

Председник Трамп је био изненађен снимцима које је видео и запитао се да ли су аутентични.

Амерички Пентагон објавио је крајем априла три видео снимка на којима се види како се амерички војни пилоти сусрећу са, чини се, неидентификованим летећим објектима (НЛО).

Снимци са којих је претходно скинута ознака поверљивости, приказују мистериозне летелице без крила које лете хиперсоницним брзинама без икаквог погона, а направљени су 2004. и 2015. године.

Америка назвала Русију „противником првог реда“! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА