Најновије

Застрашујуће претње Бошку Обрадовићу и његовој породици

Бошку Обрадовићу, народном посланику и председнику Српског покрета Двери, стигле су застрашујуће претње преко друштвених мрежа, наводе Двери у свом сапоштењу.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Како наводе, поводом свих тих претњи предата је кривична пријава Вишем јавном тужилаштву у Београду, Одељењу за високотехнолошки криминал.

Двери осуђују претње било коме, поготово претње смрћу члановима породица. Али, оно што је у последње време стигло у виду претњи Бошку Обрадовићу је заиста монструозно и нормалном уму несхватљиво.

– Сведоци смо да је након претњи Александру Вучићу, једна особа експресно ухапшена, а све је снимано камерама МУП-а. Дакле, полиција и тужилаштво могу да раде свој посао, уколико желе. Надамо се да ће и у овом случају једнако брзо реаговати и да ће и особе које су претиле Бошку Обрадовићу и његовој породици бити приведени познанију права, наводе Двери у саопштењу.

Како истичу, један од разлога штрајка глађу Бошка Обрадовића јесте управо и то што живимо у друштву селективне правде, где закон није једнак за све.

– Видећемо да ли ће бар у овом случају полиција и тужилаштво радити по закону и открити и ухапсити особе које на монструозан начин прете човеку који само жели нормалну Србију, кажу из Двери.

Бошко Обрадовић прекинуо штрајк глађу. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА