Најновије

НЕПОЗНАТЕ ЧИЊЕНИЦЕ О ПУТИНУ: Дан почиње у базену, а кад му је тешко користи ово

Руски председник пије зелени чај, једе поврће и сир, а када га чека тежак дан, Владимир Владимирович Путин доручкује препеличја јаја.

Владимир Путин (Фото: Јутјуб)

Најмоћнији лидер света доручкује као цар, руча као краљ и вечера као слуга. Наиме, доручак му је обилан, за ручак воли рибу и поврће, а обично вечера само кефир.

Храни се здраво и дан почиње у базену после чега следи обилан доручак. Путин ужива у руској кухињи и на тањиру се ретко могу наћи интернационални специјалитети.

 

Храни се здраво, буди се зеленим чајем, а дан почиње пливајући у базену.

Наиме, никада не пије кафу, већ се буди уз зелени чај. Пије и воћне сокове, а од јесени до пролећа пије ђус од цвекле и мало рена. То је одличан избор, јер цвекла садржи најширу лепезу витамина и минерала, а аутохтона је руска биљка. Рен, очигледно, узима због јачања имунитета и дисајних органа.

Најчешће, ипак, доручкује овсену кашу, чиме уноси десет магичних витамина, а одлична је и за одржавање телесне тежине.

Редовно доручкује овсену кашу или омлет са младим сиром и медом. Редовно једе и омлет уз млади (швапски) сир са медом, што је добра одлука јер има врла мало калорија и много протеина. Када има тежак дан једе препеличја јаја, а према поједним изворима пије их живе, док према другима - једе их кувана.

Владимир Владимирович свуда истиче да обожава поврће, као што су парадајз и краставац, као и да би увек дао предност риби у односу на месо, што је карактеристика већине Руса.

Прочитајте ОВДЕ зашто је Владимир Путин одустао од имиџа мачо лидера.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА