Најновије

ЗАСИПАЈУ ГА ПАРАМА! Кристијан је добио понуду за Задругу а сада су улетели и Парови!

После издржавања дугогодишње затворске казне, Кристијан Голубовић је однедавно поново на слободи и одмах је почело да се спекулише о његовом уласку у ријалити.

Кристијан Голубовић (Фото: Јутјуб)

Он сам је подгрејао те спекулације, а у неколико наврата је причао како је готово све договорено са власником телевизије "Пинк", Жељком Митровићем, око уласка у четврту сезону ријалитија "Задруга" и то наводно за хонорар између 300.000 и 400.000 евра.

Међутим, изгледа да се он још увек дефинитивно није одлучио, као и да ријалити конкуренција не седи скрштених руку.

Голубовић се данас огласио на друштвеним мрежама где је обавестио пратиоце како је добио понуду и од телевизије "Хепи" и то да одговара на права полиграфска питања у ријалитију "Парови", вероватно у оквиру стандардне емисије "Парограф".

- За 125 питања која дају милион одговора, никада изговорене истине, можда и лажи... Уживо на полиграфу уз надзор правих полицијских вештака. Телевизија "Хепи" нуди за свако питање 300 евра? - упитао је он пратиоце на Фејсбуку за савет да ли да прихвати понуду "срећне" телевизије.

Остало је нејасно да ли би Кристијан на тај начин зарадио 37.500 евра за полиграфско испитивање, пошто је поменуо број од 125 питања од којих свако вреди наводно 300 евра, или би укупан број питања (као и зарада) били мањи. А остаје да видимо и да ли ће Голубовић прихватити неку од ријалити понуда.

Погледајте  ОВДЕ  како сад изгледа Станија.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА