Најновије

ОТКРИЛИ ИСТИНУ О НЛО ПОСЛЕ 40 ГОДИНА?! Све је измишљено, тврде Британци: Ово су били језиви експерименти на људима!

Ник Редферн, британски истраживач "мистерија" у новој књизи тврди да је инцидент у Рендлешемској шуми, за који се верује да је најпознатије британско виђење неидентификованих летећих објеката (НЛО), заправо резултат "низа најтајнијих" владиних експеримената

Илустрација (Фото: Pixabay)

Рукопис, под насловом "The Rendlesham Forest UFO Conspiracy", сугерише да су истраживачи из тајне лабораторије користили халуциногене и напредне холограме како би тестирали реакцију људи на манипулацију, како би касније могли да примене слична средства против непријатеља на бојном пољу.

- Сигуран сам да је један од најпознатијих случајева НЛО свих времена заиста био низ тајних експеримената користећи холограме, програме за контролу ума, обмане, дезинформације, завере и прикривање. Шокантна истина четрдесетогодишње мистерије сада се може открити - написао је Редферн у сажетку књиге.

Он је навео да цела ситуација није била ништа друго до "невероватна, узнемирујућа серија тестова у којима се види колико далеко људским умом може да се манипулише - и како би такве технологије потенцијално могле, једног дана, да играју значајну улогу на бојном пољу".

Описани догађаји одиграли су се у ноћи 26. и 28. децембра 1980. у Рендлешамској шуми, непосредно испред ваздухопловне базе РАФ "Вудбриџ" (Woodbridge), у којој су били смештени припадници Ратног ваздухопловства Сједињених Држава.

Према изјавама сведока, укључујући оне потпуковника Чарлса Халта, заменика команданта базе, особље је наишло на мистериозна јарка светла и ужарени метални предмет за који су веровали да би могао бити НЛО. Тај збуњујући догађај није до краја разјашњен, а Министарство одбране Велике Британије је тада донело закључак да не представља претњу по националну безбедност.

Редферн је иначе познат по писању о бројним мистеријама попут оних о створењу из Лох Неса, створењу Чупакабра и НЛО објектима.

Како је Ту-144 означио победу Руса у трци наоружања са Америком, сазнајте ОВДЕ!

 

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА