Најновије

ВУЧИЋУ ВАЖНИЈИ ИЗБОРИ ОД ЗДРАВЉА ГРАЂАНА? Кампања напредњака креће митингом у Врању које је тренутно највеће жариште короне у Србији?

Судећи према преписци Ненада Митровића, шефа Одбора СНС у Бујановцу и чланства за 30. мај планиран је митинг те странке у Врању на коме би требало да се појави и Александар Вучић, лидер напредњака и председник државе.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

У вибер преписци Митровић наводи да се ради о инструкцијама које је добио из виших партијских структура, одакле се види да је бујановачки одбор у обавези да на митинг поведе 500 чланова.

Из преписке, а која датира од 17. маја, налаже се да се што пре ангажују аутобуси, што је важно због паркинга и места, али и због важности догађаја и очекивања које имају врх странке и председник.

Митровић у наредној поруци објашњава да је директиву добио од Окружног одбора, па додаје:

“Ово је порука коју сам добио од Окружног одбора, крените у организовању људи, а ја ћу да резервишем аутобусе“, пише Митровић.

Неколико функционера СНС у Врању незваницно су потврдили да се за крај маја планира митинг пред изборе 21. јуна, уз ограду да би могла да га одложи лоша епидемиолошка ситуација. 

Подсећамо да Врање тренутно важи за највеће жариште корона вируса, са готово 70 регистрованих случаја у протекла неколико дана.

Републички и локални избори, планирани за 26. април, одложени су због ванредног стања и борбе против Ковид-19, а планирано је да кампања СНС крене из Врања митингом 14. марта.

Прочитајте ОВДЕ шта је Здравко Понош рекао о бојкоту избора.

Извор: bujanovacke.co.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА