Најновије

БОШКО ОБРАДОВИЋ: Срамно саопштење РТС личи на ПР службу СНС!

После девет дана девет дана ћутања о нашем штрајку глађу и пет захтева, јуче су се први пут огласили председник Српске напредне странке, Александар Вучић и непознати аутор саопштења на сајту РТС. Није случајно да је оно непотписано, јер би ретко који частан човек смео да стави свој потпис на онакво лицемерно саопштење, рекао је на данашњој конференцији испред Народне скупштине, лидер Двери Бошко Обрадовић.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Како је Радио Телевизија Србије себи дозволила да има такво саопштење и да се на тај начин опходи према посланицима позивајући се на кривично гоњење, заборављајући да сам ја пре четири година изабран за посланика, што је довољно да се појавим у једној емисији на 60 минута. Саопштење је личило на саопштење Жељка Митровића или ПР службу СНС – рекао је Обрадовић.

Ако прилику на јавном сервису нису имали ни Марија Лукић, ни Александар Обрадовић, ни Станика Глигоријевић, онда не морамо ни мој колега, Иван Костић, ни ја, истакао је лидер Двери.

– У јучерашњој Вучићевој изјави карактеристично је било то што је он изнова показао своје недемократско лице и да је спреман да под сваку цену гура изборни процес како би опстао на власти. Ми смо овде да како бисмо разоткрили како функционише накарадни корумпирани политички систем у целини. Настављамо своју борбу, свесни да она није лака ни брза.

Вучићу је промакло да је у овом тренутку у свету одложен 51 изборни процес, казао је Обрадовић, додавши да су одложени избори у Пољској, референдум у Русији, а да Северна Македонија и даље нема термин за изборе, који су требали да се одрже 21. марта.

– Ми настављамо са својим захтевом да ови избори, здравствено небезбедни, противуставни и недемократски морају бити одложени и да заједно морамо сести за преговарачки стол, како бисмо нашли заједничко решење и договорили се за нови термин – закључио је лидер Двери.

Српски војници добили ментални рат против НАТО! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Србин Инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА