Најновије

ДОБРО УПАМТИТЕ! 5 ствари које никако не смете радити после секса!

У заносу страсти, тешко је контролисати се. Након оргазма готово се осећамо потпуно испуњени, серотонин је на врхунцу, али неке ствари морају постати рутина и на то упозоравају стручњаци. Ово су ствари које морамо избегавати.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Заборавили сте испразнити бешику

Уринирање након односа је обавезно! Бакатерије могу лако доспети у бешику, а што више чекамо, оне се немилосрдно размножавају.

Спавање у секси вешу

Иако и даље желимо да останемо у заводљивој фази, па и након доброг секса, секси рубље од синтетичких материјала никако није препоручљиво носити дуго на себи, поспешује станиште и добру подлогу за гљивична обољења, а посебно не преспавати у њему. Замените га памучним, јер у питању је ваше здравље.

Не користите гелове и сапуне

Након односа обавезно је истуширати се, то је макар свима јасно (надамо се). Ипак, сапун и гелове за купање изоставите јер је кожа већ изиритирана, а хемијска средства могу направити додатну иритацију.

Не влажним марамицама

Влажне марамице нису од користи након секса. Заправо, једнако као и купке и сапуни, могу изазвати озбиљну иритацијун коже будући да махом у свом саставу садрже алкохол и глицерин.

Топла купка

Ни случајно након односа не пуните каду топлом водом и сапуницом. Вагина након односа остаје неко време отворена и све бактерије су врло добродошле, а овим чином сте на добром путу да добијете инфекцију.

Које 4 ствари раде људи који имају стварно добар секс прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА