Најновије

РАЗВОДИ СЕ СЕВЕРИНА? Игор оставио певачицу, јер је у дуговима до гуше!

Хрватска певачица Северина Којић и син певача Драгана Којића Кебе Игор Којић решили су да ставе тачку на четири године дуг брак. Према наводима медија, Игор Којић је поднео захтев за развод брака, а разлог је то што певачица има бројне финансијске проблеме, те не може више да издржава Игора и његову породицу.

Северина (Фото: Јутјуб)

Наиме, Северина је неколико дана након проглашења ванредног стања у Србији услед пандемије коронавируса дошла у Београд и провела скоро два месеца код свекра Кебе у породичној кући на Бежанијској коси, где су почеле велике размирице између ње и Игора.

- Игор је од самог почетка везе навикао да Северина зарађује много пара од наступа, а да он лагодно троши. Дечко нема занимање, њему је једини циљ да ужива, путује и да за то троши Северинине паре. Кад је кренула пандемија, Северина је престала да наступа, као и сви певачи, а пошто има много казни које мора да плати суду, плус животне трошкове, који увек падну на њу, морала је да, народски речено, заврне славину. Игор је тад полудео - објашњава извор и открива да су проблеми били све већи како су Северинина дуговања расла.

- Северина није знала да дугује држави Хрватској стотине хиљада евра због прекршаја које је правила везано за своје дете Александра јер је често мењала адвокате. Кад су је обавестили, жени се слошило, а Игор је пукао. Рекао је да је то све њена кривица, да ће породица банкротирати због ње, а она му је рекла: "Доста сам ја издржавала и тебе и твоју породицу. Хоћеш новац? Узми, па заради". Након тога, Игор јој је рекао да су завршили сваку причу и да хоће развод. Она је убрзо отишла у Загреб, а он је поднео захтев за развод брака - закључио је извор.

Игора родитељи нису подржали у овој намери. Рекли су му да не може сад да остави жену у проблемима, али он не жели никога да слуша и убеђен је да је развод најбоља опција.

Дугује држави 208.000 евра

Певачица држави Хрватској мора да исплати папрених 208.000 евра због тога што је чак осам пута прекршила забрану објављивања фотографија малолетног сина Александра. Према наводима извора, Општински суд у Загребу је донео ту пресуду зарад заштите безбедности детета, а Северина се жалила Другостепеном жупанијском суду у Дубровнику, који је њену жалбу одбио и потврдио пресуду Општинског. У међувремену, осам пута је објавила фотографије на којима се види Александар, а казна јој се сваки пут дуплирала. Прва је била око 700 евра, следећа 1.400 евра и тако је убрзо достигла огроман износ.

Игоров адвокат контактирао са Севе

Северина Којић, откако се вратила у Загреб, није се видела са супругом Игором, мали Кеба је одлучан у намери да се разведе.

- Игор и Севе већ дуже време нису у добрим односима, а сада је његов адвокат контактирао са њом око развода. Игор чак није хтео ни сам да је зове јер зна да би покушала да га одговори, што се већ десило, а он је попустио само због малог Александра.

Увредила Ољу и Кебу

Док је боравила у Кебиној кући у време карантина, Северина се лоше понашала према Игоровим родитељима. Да ствар буде још гора, прича се да је певачица увредила Ољу и Кебу, који су је дочекали и прихватили оберучке у свом дому у време ванредног стања у Србији услед КОВИД-19.

- Северина је правила хаос у Београду док је била у Кебиној кући. Према Кеби и Ољи се понашала одвратно, имала је хистеричне испаде готово сваког дана док Игор није полудео и рекао да више неће то да трпи - рекао је извор близак породици Којић за Свет.

Прочитајте ОВДЕ  зашто је ухапшена Миљана Кулић.

Извор: Српски телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА