Најновије

БАСТАЋ ОДБРУСИО ВУЧИЋУ: Лажним оптужбама нас нећете уплашити!

"Александар Вучић наставља да обмањује јавност изјавама да су представници општине Стари град, који су у уторак 28. априла заједно са становницима Улице Жоржа Клемансоа спречили дивљање Весићевих извођача за време полицијског часа, претукли раднике", изјавио је данас председник општине Стари град и функционер Странке слободе и правде Марко Бастаћ.

Марко Бастаћ (Фото: Јутјуб)

Бастаћ у саопштењу оцењује да “том изјавом Вучић покушава да амнестира оне који злоупотребљавају полицијски час, раде до пола два после поноћи и не дају деци да спавају игноришући захтеве грађана и кршеци све прописе”.

“Вучић је доказао да он заправо стоји иза “комплетних идиота” који под окриљем ноћи руше Стари град и Београд, а да грађане ништа не питају”, каже Бастаћ и поручује да ће се отпором реаговати на сваки покушај таквог начина мењања изизгледа Београда.

“Оваквим лажним оптужбама нас нећете ни уплашити ни спречити. А раднике никада нисмо и никада нећемо тући. Заједно са њима смо обезбедили рупе које су ископали пре него што су отишли и пре него што је Дирекција за грађевинско земљиште и изградњу града Београда, свесна да је злоупотребила полицијски час и да заједно са инвеститором није обезбедила заштитну опрему за раднике, обуставила радове”, наводи Бастаћ.

Додаје да су докази за тврдње и на снимцима.

“То су Снимци које смо направили ми, али и снимци које су направили грађани и полицајци који су били поред нас све време. Наши сведоци су, дакле, грађани и полицајци, а извори председника Републике Србије су таблоиди који су у једној години на насловним странама објавили више лажних вести него што година има дана”, наводи Бастаћ.

Он упозорава Вучића и све његове послушнике да престану са кампањом у којој, како наводи, лажима покушавају да креирају атмосферу у којој је линч политичких неистомишљеника прихватљив.

“Историја таквих њихових кампања претходила је убиствима Славка Ћурувије, Зорана Ђинђића и Оливера Ивановића. Шта народ мисли о политици подела и прогона сваког ко другачије мисли, можете да чујете сваке вечери у 20.05х. Та бука нас обавезује”, закључује Бастаћ.

Бошко Обрадовић разбио полицијски час у Чачку! Више о томе ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА