Најновије

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ ДОКТОРА НЕСТОРОВИћА: Споменуо је вакцине, Бил Гејтса, али и клонирање

Доктор Бранимир Несторовић изнео је читав низ тврдњи од којих је свака шокантија од друге!

Доктор Бранимир Несторовић (Фото: Јутјуб)

"Не верујем у филантропију милијардера", "Бил Гејтс је нападно рекламирао вакцину", "Оне који праве вакцину хвата паника јер неће имати коме да је продају", "Људски клонови не успевају дуго да трају, већ се распадну", "Ја мислим да је корона вештачки произведена"... - све ове шокантне изјаве изнео је Несторовић током гостовања на телевизији Б92.

Говорећи о Светској здравственој организацији (СЗО), Несторовић је навео да га "плаше приватне лабораторије", као и да му се не свиђа што се СЗО финансирају од приватних фондација.

- Не верујем у њихову филантропију. Не можеш да будеш филантроп и милијардер. Јер да волиш људе, ти би им дао кад имаш милијарде - оценио је доктор Несторовић.

Када је реч о вакцинацији, Несторовић је приметио да заговорнике вакцинације "хвата паника", јер вирус слаби па ће бити проблем коме ће продавати вакцину ако успеју да је произведу.

- Да сам министар здравља, увозио бих вакцине из Русије - навео је између осталог Несторовић и упитао зашто је потребно везивати се за западне фармацеутске куће.

Да све буде шокантије, Несторовић је говорио и о ономе о чему многи, како је оценио, избегавају да говоре - људском клонирању.

Како је Несторовић рекао, то је стварност већ данас, али се показало да се људски клонови "брзо распадну".

На запрепашћење водитеља, доктор је поновио да је реч о једном од многих табуа у медицини, али да за сада неће више "продубљивати ту причу".

На питање да ли сматра да је корона вештачки произведена, Несторовић је рекао да износи лични став.

- По мом мишљењу реч је о вештачком вирусу. Знам шта говорим, цео живот то предајем, никада није виђен такав вирус. Инкубација траје две недеље, па то је невероватно. САРС и МЕРС трају по дан и два. Сад кажу и да изазива мождане ударе - ма, хајте, молим вас, да ми неко покаже да игде пише, игде, да респираторни вирусизазива мождане ударе - рекао је између осталог доктор Несотровић.

Такозвана Косовска полиција смислила нови начин за малтретирање Срба! Двојица већ ухапшени! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА