Најновије

ЂИЛАС: Бојкот једини одговор на све што нам овај криминални режим ради

Никада нисам рекао да је бојкот бесмислен. Напротив. Сматрам да је бојкот једини одговор на све што нам овај криминални режим ради, изјавио је за наш портал лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас.

Ђилас (Фото: Јутјуб)

Он је на тај начин одговорио на тврдње председника Покрета слободних грађана Сергеја Трифуновића, који је је изјавио да му је Ђилас, након одлуке ПСГ да учествује на изборима, рекао да је бојкот бесмислен, али да нема куд.

“Сматрам и да нас јавно дата реч обавезује. Тај став сам много пута изнео пред домаћом јавности, али и на свим састанцима које сам имао са представницима међународне заједнице, одбијајући њихове сугестије да треба да изађемо на овакве”изборе”. Са Сергејем Трифуновићем сам, као и са свим опозиционим лидерима, много пута разговарао о бојкоту, анализирајући његове и добре и лоше стране”, објашњава Ђилас, додајући да поштује одлуку ПСГ да учествује на парламентарним изборима, иако је види као погрешну.

“Поштујем право ПСГ да донесе одлуку супротно ставу осталих опозиционих странака, иако сматрам да је погрешна. Заиста не видим ниједан разлог да се учествује на изборима на којима Вучић прво победи, па их онда распише, како је то дефинисао Слободан Ступар. То је став свих чланица Савеза за Србију, и став странке коју водим. Да мислимо другачије, Странка слободе и правде би учествовала у овоме, што појединци називају изборима, а ми финалним стадијумом ненормалности и лудила у коме живимо”, поручио је Ђилас.

Руски Ми-8 пао, погинула цела посада! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА