Најновије

ЕРОТСКА ИСПОВЕСТ: "Отишла сам у спаваћу собу, скинула се, намазала г*зу добро, а онда сам осетила снажне руке на себи!"

Разведена сам сада и имам ћерку од 19 година. Удала сам се са непуних 18 и била сам верна мужу све ово време. Био ми је и први и једини дуги низ година. Никада нисам ни размишљала о неком другом.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Висока сам 177, имам 60 килограма што могу да захвалим одрицању од слаткиша и бављењу фитнесом и џогингом. Имам раскошне груди које су увек у центру пажње где год да сам. Шатирана коса…

Пре годину и по било ми је 20 година брака. Решила сам била да изненадим мужа како и доликује за такву годишњицу. Пошто нам је секс већ постајао монотон желела сам да га зачиним и променим. Купила сам секси рубље за ту прилику: халтере, тангице и брус који више показује него што скрива. Позајмила од пријатељице са посла која ми је причала о својим искуствима два пара лисица које је она купила у секс шопу.

Спремила сам и крему за гузу јер никад на то до сада нисам пристала, мада ме је убеђивао често.

Позвала сам га на мобилни негде око 8 увече да видим да ли долази јер се задржао на послу. Одговорио ми је да је већ на путу и да ће бити у стану тек за неких петнаестак минута јер је лед по путу.

Отишла сам у спаваћу собу, обукла се у спремљену тоалету, намазала г*зу добро, пустила тиху музику, пригушила светло, и везала руке лисицама за стубове на кревету изнад главе да бих му се препустила у потпуности и да се којим случајем не предомислим у вези гузе…

Нестала је струја. Већ сам зажалила што сам ставила лисице јер није било шансе да их скинем и устанем да упалим свећу. За пар минута сам чула отварање врата и препознатљиво одлагање актовке на полицу. Зацвркутала сам да га чекам у спаваћој соби и да ми треба његова помоћ. Ушао је полако а у мрклом мраку сам видела само његову контуру и прошаптала да сам му приредила изненађење и да једва чекам да ме узме и искористи као неку ку*ву, да сам то дуго планирала и да једва чекам да га осетим. Кад сам додала да су ми руке везане лисицама и да може да ми ради шта пожели, уздахнуо је и осетила сам да му срце куца као лудо.

Почео је да ми лиже стопала и обрађује прст по прст. Узбудило ме је страшно јер ми то до сада никад није урадио. Језиком је шетао уз моје ноге док је рукама стизао свуда. Из мене су већ цурели сокови које је зналачки језиком покупио грицкајуци ми клиторис. Обрађивао ме је језиком као никад. Први пут сам свршила док ме је лизао тако зналачки и сочно. Свршавала сам у грчевима увијајући се јер су ми руке биле везане. Нисам знала да је постао тако добар, шапнула сам му.

Грицкао ми је стомак, лизао испод пазуха, гризао за брадавице док ми је два прста угурао у рибицу и гузу. Подивљала сам као бесна кобила, трзала се, уздисала и молила да почне да ме је*е. Почињала сам да губим разум и да гласно уздишем. Само сам звезде видела у свом том мраку.

Осетила сам пенис насупрот клиторису и увијала се не би ли некако што пре ушао у мене. Контролисао ме је у потпуности. Кад сам осетила да је кренуо да улази осетила сам олакшање јер сам мислила да никад неће ући а тако ми је требао, тако сам желела да уђе у мене и да ме дивљачки је*е док не умрем од задовољства.

Осећала сам га као никада до тада у животу. Чинио ми се дебљи него икада, испуњавао ме до крајњих граница. Неописив осећај који је у мени будио нешто што нисам познавала до тада код себе. Ку*вински инстикт. Безобразно сам викала да желим да ме поцепа, да ме убије од ку*ца, да ме растури…

Када сам мислила да је то то, наставио је да улази дубље. Почела сам да осећам нову неописиву димензију секса. Чинило ми се да је дупло већи него иначе. Нисам могла да чекам његово споро продирање него сам се дивљачки уздигла и набила као ку*ва до краја. Ударио је у крај моје рибице што никада до сада није. Ухватио ме је за бокове и кренуо дивљачки да је*е и удара у крај моје влажне рибице. Свршила сам поново као луда и осетила да и он свршава. Напунио ме је жестоко, осећала сам млазеве сперме како шприцају унутра као да су под притиском. Забацила сам главу у јастук и рекла да нисам веровала да могу овако страсно да свршим и да му никад није био бољи ку*ац.

Међутим, није га извадио нити причао већ ме само окренуо на бок колико то лисице дозвољавају и наставио да разбија. Је*ао ме дивљачки и жестоко. Си*е су само ишле тамо-вамо. Већ сам вриштала у новом налету свршавања док ме је цепао као животиња држећи прст у гузи што ме је ненормално додатно узбуђивало. Желела сам да му се увек толико диже и да увек буде тако дебео и велики.

У тренутку мог вриштања и викања да ме је*е јаче, да ме поцепа, у делиријуму свршавања дошла је струја и као у несвестици сам видела како свршавам на ку*цу комшникиног сина Марка који има 19 година. Нисам веровала у то што видим и помислила да ми се привиђа и тражила да ме је*е јаче ритајући се и трзајуци у оргазмичном грчу.

Величина уопште није битна, а шта доводи до врхунца сваку жену прочитајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА