Најновије

НОВАК ЂОКОВИЋ "ИЗ СЕНКЕ" ВОДИ ВЕЛИКУ БИТКУ ЗА СРБИЈУ: Овако покушава да оконча независност лажне државе!

Министар спољних послова Ивица Дачић истакао је недавно да ће ускоро бити отворен конзулат у Монаку и подсетио да је почасни конзул наше земље у тој земљи стриц Новака ђоковића.

Новак Ђоковић (Фото: Јутјуб)

Дачић је казао да је Србија треба да у дипломатији што више ” користи своје брендове” као што је српски тенисер и открио да Новак има улогу "из сенке" у борби против независности терористичке творевине, јер многи светски државници питају за њега, а добијају на поклон и лоптицу или рекет са његовим потписом.

- Новак је увек питао шта можемо да урадимо, радовао се сваком повлачењу признања окупиране српске покрајине. Многи светски државници су ме питали за њега, а ја сам га звао да им пошаље лоптицу или рекет са аутограмом - рекао је Дачић.

Подсетимо, тениска репрезентација Србије бурно је прославила освајање АТП купа у Аустралији у јануару.

Новак Ђоковић је снимио делић атмосфере у свлачионице, у којој је загрмео и "Видовдан", а затим и "Луда по тебе", уз зачикавање Душана Лајовића, који је носио опрему која је подсећала на бугарску заставу због распореда боја.

Након тога такозвани амбасадор лажне државе Косово у Бугарској Едон Цана путем друштвене мреже Твитер напао је једног од најбољих тенисера икада, Новака Ђоковића.

Оно што је испровоцирало Албанца јесте прослава српских тенисера након освајања АТП купа и певање чувених српских песама.

Новак је и раније певао Видовдан, а познато је и да је поносан на своје корене са Косова.

И Новаков отац Срђан је недавно у интервјуу поручио да је Косово за Србе света српска земља, као што је за Јевреје Јерусалим и да никада не смемо да се одрекнемо Косова, јер смо се онда одрекли свог идентитета и историје, као и да ће Косово увек бити српско.

И сам Новак из сенке води битку и даје допринос у лобирању и дипломатској борби. Подсетимо и да је недавно његова мајка Дијана открила да је био на мети албанских терориста, након што се успротивио једногласној независности лажне државе 2008. године, па су га својевремено на једном великом турниру чували специјалци јер је постојала опасност да му је живот био угрожен.

Швајцарски Блик посебно се бавио овом темом и истакао у наслову да Новак жели да оконча независност окупиране српске покрајине, позивајући се у тексту на поменуту изјаву Ивице Дачића о Новаковој улози у дипломатској борби.

Нема сумње, овај Новаков потез ће наићи на симпатије људи у Србији, јер се никада није стидио српског порекла и увек је поносно проносио славу Србије у свету.

Ко тврди да је Београд омиљени партнер Вашингтона, сазнајте ОВДЕ!

Извор: Телеграф

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА