Најновије

СОЦИЈАЛИСТИ ЈАВНО ПРИЗНАЈУ ПОЈАМ КАМЕЛЕОНИЗМА! Српска Десница подсећа да су у редовима СПС првокласни муљатори

Крајем фебруара ове године СПС је прославио тридесетогодишњицу нечега у Нишу, како је у свом говору на церемонији истакао њихов тзв. лидер Ивица Дачић, они су морали да се прилагођавају свим ситуацијама за протекли период. Дакле, јавно признаје појам камелеонизма., каже у свом саопштењу Српска Десница.

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

“И док му друштво прави контроверзни муљатор, Новица Тончев, рођени брат Ивице Тончева, оног који је у ванредном стању отпустио раднике у свом хотелу Наис, а потом их и вратио на посао јер је у међувремену чуо да је држава обезбедила средства за њих. Збор гмазова свакако није могао да прође без њиховог подреда рептила, Драгана Марковића Палме који није изјавио ништа, јер се подразумева ко на њиховим скуповима пева, а ко игра”, истиче Српска Десница у свом саопштењу и додаје.

И све ово не би ни било вредно помена да тада већ није пао договор да носилац листе у Нишу буде ни мање ни више него Миле Илић.

Миле, који је остао упамћен по организовању изборне крађе гласова локалних избора 1996. године, када је и привремено смењен са свих градских и страначких функција, да би поново у великом стилу 2008. године заблистао у народног посланика СПС-а и председника СГ Ниша.

И сад, намеће се питање, или боље речено многа неразјашњена питања у вези меморије памћења лидера коалиције СПС и ЈС, који тврде да су на њиховом списку нова и неукаљана имена, чији списак крију као змија ноге, што можда и није чудно за род рептила, закључује у свом саопштењу Српска Десница.

Прочитајте ОВДЕ   какав то нови атак на нашу земљу морамо да спречимо.

Извор: nacionalist. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА