Најновије

НАРОД ЈЕ НАЕЛЕКТРИСАН: Док га је полиција хапсила грађани га поздрављали и подржавали (ВИДЕО)

Oснивач Грађанске патроле Бојан Савић поново је ухапшен пре неколико дана због вожње нерегистрованог аута. Савић се на овај чин одлучио због високих цена регистрације за његов аутомобил који је стар више од 30 година.

Грађанска патрола ухваћена (Фото: Јутјуб)

Њега је полиција зауставила на Видиковцу, а док су чекали да дође саобраћајна патрола како би му писали казну Савић је добијао подршку од возача и пролазника. На запрепашћење полицајаца возачи су трубели а пролазници су поздрављали Савића махањем и повицима.

Савић је затим приведен и провео је неколико сати у полицијској станици да би након одлуке прекршајног судије био кажњен са 100 000 динара, а покренут је и кривични поступак због наводног фалсификовања исправе односно таблице. Савић одбија да плати казне и спреман је да иде у затвор због својих ставова.

Како је све изгледало погледајтре  у видеу који је објавио:

Истовремено Бошко Димитријевић са канала Видео доказ чекао је испред полицијске станице Раковица захтевао да му врате одузети телефон и камеру. Полиција му је одузела иопрему док је снимао видео о стању у полицијској станици Раковица а одбијају да му врате иако против њега није покренут никакав кривични поступак.

Интервју са Срђаном Ногом који нјајављује преузимање власти 20. јуна погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА