Најновије

НОГО СА УБИЦОМ ИНВЕСТИТОРА ЦОКОМ СТОЈАНОВИЋ: Од његове поруке се Вучићев режим тресе (ВИДЕО)

Посланик Срђан Ного објавио је фотографију са Стојанком Стојановић - Цоком која је у септембру 2018. убила инвеститора који је вршио притисак на њу и њеног сина да продају кућу и земљиште, а која се тренутно налази у кућном затвору са наногицом.

Срђан Ного и Цога Стојановић (Фото: Јутјуб/Приватна архива)

- Много је неправде у Србији. Моћници некажњено могу да уништавају обичне људе, које нема ко да заштити. Моћници могу да отимају имовину, уцењују, туку и убијају, без страха од законске санкције. Обичан човек, иако користи законске механизме и обраћа се надлежним органима, остаје сам и без заштите, јер надлежни не раде свој посао, и тиме закон остаје мртво слово на папиру. Зато су на хиљаде људи и породица у Србији, опљачкане, отете су им куће и станови, послови и новац. Многи су пребијани, убијани а хиљаде су из немоћи и очајања починиле самоубиство. Једна међу хиљададама таквих несрећника била је и Стојанка Стојановић. Када је моћник, са дебелим досијеом, новцем и политичким везама, напао на њену једину имовину, и животе ње и њеног сина, а надлежни органи ћутали на пријаве и апел за помоћ, госпођа Стојанка је одлучила да се супростави, и да брани свој живот и живот свога сина. Тако је бака Цока постала херој нације. Када се појединац обрати надлежним органима, поднесе пријаве и исцрпи сва законска средства, и надлежни окрену главу, има право да брани сопствени живот и егзистенцију, а надлежни орган, који није радио свој посао и поступао по закону мора да одговара. "Зло чинити од зла се бранећи, ту злочинства нема никаквога". Стојанка Стојановић - бака Цока је херој и жртва. Бака Цока није сама и није без подршке и помоћи – написао је Ного на друштвеним мрежама.

Књигу “мустафа Голубић – тајни агент Стаљина” можете наручити ОВДЕ.

Ного је говорећи у емисији “Тема” на Хелм Касту објаснио разлоге посете Стојанки Стојановић и рекао да ће је пружити и сву правну помоћ у поступку који се води портив ње. Он је објаснио да би она морала да буде ослобођена имајући у виду да је пре убиства више пута полицији пријавила инвеститора, али да га је тужилаштво и власт штитила.

Подсећамо да је Ного најавио да ће 20. јуна у Београду окупити велики број људи и преузети власт о чему више можете прочитати ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА