Најновије

ШОКАНТНО ПРИЗНАЊЕ ДР НЕСТОРОВИЋА: "Сигурно сам имао корону, али нисам био у самоизолацији"

Професор др Бранимир Несторовић, члан кризног штаба за борбу против КОВИД-19, изнео је шокантну информацију да је имао корону. Гостујући у на телевизији, признао је и да није био у самоизолацији пошто је морало много да се ради.

Бранимир Несторовић (Фото: Јутјуб)

- Сигуран сам да сам имао корону на самом почетку јер сам два дана имао температуру и пролив, личило је да је то, то. Нисам био у самоизолацији јер није био тренутак за то и морало је да се ради. Мени је брзо прошло, али нисам никог инфицирао јер сам био друштвено одговоран - казао је др Несторовић у емисији.

Међутим, Несторовић тврди да се није понашао неодговорно ни према себи ни према људима из своје околине.

- У једном тренутку сам заиста помислио да је могуће да сам покупио вирус, али нисам имао те тегобе. Могао сам да једем свињетину, није ми се изгубило чуло мириса, што је први симптом короне. Ми смо тада имали бројне састанке у Влади, где сам се сретао са разним људима. Њих седам-осам се разболело, чак и кафе куварица. У то време мене је ухватила нека језа, па сам одмах отишао кући. Да бих заштитио укућане, отишао сам из стана и прешао у Обреновац. Три дана сам лежао, два дана сам имао температуру, а урадио сам и онај брзи тест, који је био негативан. Већ сутрадан сам био на ногама - испричао је Несторовић, који је тегобе имао крајем фебруара.

Он тврди и да је корона у Србији циркулисала много пре првог откривеног пацијента.

- Ако је сада потврђено да је корона у Италији била присутна још 27. децембра, значи одмах после католичког Божића, кад многи наши људи долазе у Србију за празнике, није имало шансе да већ од јануара вирус није циркулисао и у нашој земљи. Сећам се да сам пред први кризни штаб прегледао дечака за кога сам сада сигуран да је имао корону, јер је имао све симптоме. И он је кашљао у мене, али срећа, па имам јак имунитет - каже Несторовић и открива да је себе сваког јутра проверавао миришући лаванду с обзиром на то да је губитак мириса први симптом вируса.

Брнабић најавила контрамере после срамне одлуке Подгорице Више о томе ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА