Најновије

УП*ШКИЛА СЕ ОД БАТИНА! ИСТИНА О ПРЕБИЈАЊУ АНАБЕЛЕ: "Затворио јој око, била јој је вилица разваљена" (ВИДЕО)

Водитељ Милан Милошевић отпочео је овонедељни "Претрес недеље" са Мирком Гаврићем, те га је упитао га шта значи да је Анабела Атијас ублажила своју причу са Гагијем Ђоганијем.

Анабела (Фото: Јутјуб)

"За неке ствари сам био сведок. Гаги је рекао да је прва Анабела изнела ствари из њиховог брака, само ћу га подсетити да је Гаги први на 'Фарми' причао Мини Костић како је варао Анабелу. Тако да је он почео ту причу... Ја сам жртва Гагијеве породице већ три године. Увучен сам у целу причу још пре три године. Што се тиче те ситуације кад смо кренули за Македонију, они су већ покренули развод, свако је дошао својим колима. Гаги је био љут, Анабела је седела иза, он је возио. Он је јако брзо возио, а ја имам фобије од брзе вожње јер сам имао удес са Анабелом... Замолио сам га да успори, а он тако иначе вози, брзо. Он је рекао да се не секирам ништа, а Анабела му је рекла да успори, а он је њу вређао. Псовао је, ја не могу да цитирам, то је било давно", говорио је Мирко. 

"Ја знам шта је била иницијална каписла. Ја сам била позвана од стране његовог брата Ђолета да поразговарамо, ми смо причали о Гагију, њему се то није допало. Вређао ме је због тог сусрета, а ја сам му рекла да Ђоле испада бољи човек од тебе, њега је то испровоцирало", надовезала се тада Анабела.

"Нисам био љубоморан на брата, него је вређала мог брата, није ми то лично рекла већ је разговарала са мојим братом без мог питања", рекао је Гаги. 

"Хтела сам да ми његов брат помогне око Гагијево проблема. Онда ме је Баки звао да смирим неку његову девојку. Ми смо причале о Ђолету и Гагију, рекла сам јој да његов брат неће да му помогне, похвалила сам тај разговор. То је Гаги сазнао од те Бакијеве девојке. То је било пре развода. Онда је Гаги мени у тој вожњи почео да псује. Њега је заболело што сам ја у разговору са том девојком похвалила брата Ђолета", рекла је Атијасова.

"Тражио сам да ми каже да се чула са том девојком Бакијевом, ја сам је позвао а она је потврдила да се чула са тобом. Анабела је мене лагала, и ја сам се због тога изнеривао", рекао је Гаги.

"Он је почео да вређа, онда је стао, ја сам затворила сва врата, Гаги је почео да лупа на прозоре, Анабела је откључала врата, он је скочио на њу и почео да је псеничи у главу. Ја сам скочио на њега, покушао да га скинем. Мене је чак пар пута лактом ударио, нисам успео да га савладам, хтео сам да их раздвојим", шокирао је Мирко.

"Немој да се смејеш и да добацујеш, није ништа смешно", викала је Луна на Гагија.

"Видео сам како Анабела лети на жицу поред ауто-пута, она је сва крвава била. Разваљена уста су јој била, добила је подливе, у левој дојци јој се померио имплант... Нисам знао како да реагујем. Кад смо ушли у ауто он је почео да дивља и рекао: 'Сада идете да певате овакви'. Око јој је било затворено, уста разваљена, модра, крвава, плаче... Ја сам му рекао да треба да пређемо границу, он је окренуо ауто и вратио нас кући, њу је било срамота да дође код моје мајке. Она није имала где да оде. Како је време пролазило, изгледало је све језивије. Она ме је загрлила и рекла: 'Ја морам да се окупам, ја сам се уп*шкила'. Кад ју је бацио то се десило", наставио је Гаврић, а Луна се онда сломила и кренула да плаче за црним столом као никад до сад. 

"Ја не могу да слушам ово... " поновила је она неколико пута. 

Нерви слом Луне погледајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА