Најновије

ЧЕКА СЕ РЕАКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ: Ђорђе Давид у страху: "Претили су да ће ми силовати малолетну ћерку!" (ВИДЕО)

Музичар Ђорђе Давид проговорио је о ужасним пертњама које је добијао након опоравка од коронавируса. Члану жирија популарног музичког такмичења стизале поруке језиве садржине, а пошиљаоци нису поштедели ни његову малолетну наследницу.

Ђорђе Давид (Фото: Јутјуб)

- Скотови који тврде да сам ја фолирао болест, да сам добио добре паре за то. Мрзе ме из мени непознатих разлога. Никад никоме нисам зло нанео, иако ми желе да умрем, да ме пребију када ме сретну на улици. Прете ми да ће да ме убију, да ми силују моју малолетну ћерку... Упркос томе, ја им желим све најбоље у животу и да им нико никад на њиховим друштвеним мрежама не шаље такве поруке и да им се никад не деси у здравственом смислу оно што се десило мени, зато што би они дефинитивно психички пукли и отишли у вражју матер - открио је Ђорђе.

Музичар тврди да је затрашио и помоћ надлежних због монстурозних претњи.

- Затражио сам помоћ полиције. Када је ћерка у питању они нису одреговали на то још увек... Предао сам то у "Девету станицу" на Новом Београду. У принципу, са себе се не плашим, јер сам довољно спреман да могу да се супротставим двојици или тројици у датом тренутку. Међутим, моје дете је ипак центар света и моје дете је нешто за шта бих био спрeман да убијем, али без размишљања и мртав хладан да се пријавим у полицији да сам убио идиота који ми је оштетио дете. Не дао му бог, наравно - истиче саговорник и додаје:

- Плашим се за своје дете, плашим се за своју Ану, плашим се за екипу из бенда и плашим се генерално за Србију јер је будала "родило" овог пролећа као никад пре - закључује он.

Ђорђе Давид проговорио је о самом процесу опоравка од коронавируса, као и повреди која га је сместила на штаке и антителима које би у незгодном трену донирао својим колегама из жирија. 

Прочитајте ОВДЕ    чије је то хапшење шокирало јавност.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА