Најновије

КНЕЖЕВИЋ СА НАНОГИЦОМ УРНИСАО МИЛОГОРЦЕ: Зар љубав према ЦГ кошта 20 евра? 15 за гориво и 5 за точено пиво (ВИДЕО)

Председник ДНП-а и један од лидера ДФ-а, Милан Кнежевић, по први пут у историји црногорског парламентаризма – са ноногицом, упитао је премијера Душка Марковића колики износ су Мило, Ацо и Блажо Ђукановићи, и Ана Коларевићи донирала грађанима за борбу против короне.

Милан Кнежевић (Фото: Јутјуб)

А, судећи по одговору црногорског премијера, одговор је – 0!

Кнежевић је истакао и да режим константно измишља видљиве и невидљиве непријатеље, спољне и унутрашње елементе и противнике независности, иако и на релевантним светским адресама знају да су једини истински противници независности Црне Горе управо представници власти.

“Добри познаваоци Библије сматрају да је битка Судњега дана почела 2019, и у праву су, почела је 27. децембра баш у Црној Гори, када сте заједно са четири јахача апокалипсе ударили на наше духовно наслеђе“, рекао је Кнежевић и наставио:

“Стварајући приватну државу створили сте амбијент у коме свако мало инфицирате Устав, као што сте то урадили пре 2 месеца. Ако сте у нечему лидер на свету, то је по броју ухапшених грађана – толико нису хапсили Немци и Гестапо. Стога и не чуди што вам нико пристојан није честитао Дан независности”.

Он истиче да је режим кулминацију ове приватне државе реализовао хапсећи владику Јоаникија 12. маја, на дан Светог Василија Острошког.

“Само недељу дана касније показали сте колико кошта љубав према Црној Гори. Кошта 20 евра – 15 евра дизел горива, и 5 евра за точено Никшићко пиво, како би прослављали независност. А, онда се све завршило општом тучом и јурњавом. А ви сте их позвали да прославе независност и рекли им да се окупе. Хоће ли тужилаштво против Мила Ђукановића и вас поднети кривичне пријаве, јер нису поштовали дистанцу, пропагирали су и неофашизам”, истакао је Кнежевић.

Он се са посебном пажњом се осврнуо на чињеницу да је Јавни сервис РТВ Црне Горе на Дан победе над фашизмом 9. маја, промовисао фашизам емитујући нумеру усташе Томпсона.

“Наглашено антисрпским наративом нас нападате и претите корумпираним тужилаштвом и судовима. Јесу ли то судови у којима судије преписују и учествују у обрачуну са опозицијом. Све сте урадили против ДФ-а, остало вам је само да нас убијете”, истакао је Кнежевић.

Рекао је да је ДФ „наредан“ за све што се може догодити и да ни за милиметар неће одступити.

“Црногорска независност је угрожена само од вас, и ја као један од лидера ДФ-а кажем да је нећемо ревидирати. Али вам нећемо дозволити да нас затрете и нападате Цркву. Ви не желите православно помирење, ви живите на поделама. За сваку поделу коју произведете, увећавају се ваши милионски банковни рачуни на Кајманским или Девичанским острвима”, навео је један од лидера ДФ.

Рекао је да би ДПС волео да од ДФ-а направи Новака Килибарду – да их купи привилегијама и показује Западу као „мечке по вашарима“, и говори како имају Србе у Влади, али да им то неће поћи за руком.

Прочитајте ОВДЕ зашто се Мираш Дедеић поново обрушио на СПЦ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА