Најновије

ЗАПАД СТОЈИ ИЗА СВЕГА! Кедми плакао због Србије: Откривена истина о злочинима усташа и Шиптара

Конструисани геноцид Срба у ратовима деведесетих и зверства албанских терориста на Косову помогли су Хрватима и Шиптарима да уз помоћ Запада системски униште Србију да би се у потпуности затро руски утицај. Ово је у емисији "Вече са Владимиром Солајевим" на државној руској телевизији изјавио некадашњи шеф израелске обавештајне службе "Натив" Јаков Кедми, поручујући да је распад Југославије и њених земаља био планиран веома дуго, а да су у тој намери главне улоге водили припадници хрватског и албанског народа.

Кедми (Фото: Јутјуб)

- У Хрватској се осећам потпуно исто као у Немачкој. Када сам први пут видео немачку униформу, прелазио сам из Швајцарске у Немачку и када сам ушао, човек у тој униформи је тражио документа, а мени је позлило јер је то била иста СС униформа. Сузе ми саме крену за српским жртвама које су страдале од усташких злочина. У Јасеновцу почивају Срби убијани на најзверскије начине, кувани, спаљивани, сечени "србосеком", док су Хрвати успели да се 1945. пробију међу победнике - испричао је Кедми, који није могао да обузда тугу, те је пред камерама руске телевизије заплакао због Србије и свих српских жртава.

Раскид са Русима

Кедми је први пут изнео тврдњу да су га док је још био у служби о правом стању ствари на балканским ратиштима и Косову упознавали словеначки обавештајци с којима је "Натив" тесно сарађивао.

- Главни разлог онога што су урадили са Југославијом био је да се потпуно уништи Србија како не би било никакве посебне везе са Црном Гором, а, пре свега, са Русијом. Још је у време Черчила било одлучено да Балкан мора да буде изван руског геополитичког утицаја. То је био примарни циљ. Распад Југославије и њених земаља био је планиран дужи временски период. Моја служба је била одговорна за односе са Словенцима. Они су ми рекли шта се све дешавало на Косову, да су косовски муслимански терористи ширили терор од 1970. и ко их је све подржавао - у даху је испричао Кедми.

Некадашњи први човек израелске обавештајне службе објаснио је да је Балкан једно компликовано место отворених сукоба, на коме је крајем прошлог века беснео грађански рат, где су улоге главних крвника преузимали хрватски ратни ветерани и добровољци, којима су на фронт одлазили како би Србе најмонструозније убијали.

- Познато је да су Хрвати током Другог светског рата убијали Србе и они им то никада нису заборавили. Хрвати су тада убијали Србе и Јевреје. Тек тако, без милости! Убијали су српске жене и децу. То је био традиционални хрватски начин егзекуције и о томе нико није говорио - навео је Кедми.

Запад иза свега

Бивши обавештајац је у даљем излагању рекао да су Хрвати криви за почетак рата јер су, како је поручио, јасно показали намеру да ратују, за разлику од неких других народа који су се одмах повукли.

- Хрвати и Бошњаци су се борили на страни зла диригованог од западних сила. Када се тај рат завршио, почели су сукоби на Косову. Терористички ОВК брутално је убијао српске грађане, спаљивао их у њиховим светињама. У убијању су били веома окрутни, а суд Запада је био на њиховој страни. Међутим, само су Срби били за све оптужени - истакао је бивши први шпијун Израела.

Кедми се у једном тренутку осврнуо и на тадашњи утицај Русије, којом је за време НАТО агресије управљао председник Борис Јељцин. Према његовим речима, данашња Русија ни у лудилу не би дозволила да иједном Србину фали длака с главе.

- Зашто Срби да иду ка ЕУ и НАТО? Русија их је једном већ издала. На кога да се ослоне? Када би данас била Русија из деведесетих година, ништа се од тешких несрећа Србима не би десило, ни длака са главе им не би фалила - истакао је Кедми, који је поздрављен громогласним аплаузом публике у студију.

Милошевић није крив за геноцид

Дотакао се и теме Хашког трибунала, тврдећи да је Трибунал признао да нема доказе против Слободана Милошевића, ког су оптужили за геноцид над Хрватима и Бошњацима.

- Умро је у затвору, а није био осуђен! Након његове смрти су признали да не постоји било какав доказ да је одговоран за геноцид и убиства - додао је Кедми.

Срамота ме је што Мадлен Олбрајт припада мом народу

Кедми је огорчен што бивша америчка државна секретарка Мадлен Олбрајт припада јеврејском народу.

- Срамота је што једна таква особа припада мом народу. Али свака нација има своје црне овце, па је то случај и са Јеврејима. Још је горе што је Олбрајтова један део живота провела у Југославији - рекао је обавештајац с великом дозом презира.

Председник Кине издао хитну наредбу свим оружаним снагама! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА